Predaj rodinný dom Komjatice

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný rodinný dom v tichej uličke s veľkým, slnečným a udržiavaným pozemkom v obci Komjatice, okres Nové Zámky. Dom je postavený na rovinatom a oplotenom pozemku s výmerou 705 m².
DISPOZÍCIA RD
Rodinný dom pozostáva z predsiene, priestornej kuchyne, obývacej izby s krbom, dvoch priestranných izieb, haly s jedálenským stolom, kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou, komory a technickej miestnosti. Z kuchyne je vchod na terasu. Z technickej miestnosti sa dá ísť na povalu aj do pivničky.
STAV NEHNUTEĽNOSTI
Rodinný dom je celý zrekonštruovaný, len strecha je v pôvodnom, ale zachovalom stave. V rámci rekonštrukcie bolo menené: plastové okná s vnútornými žalúziami, plastové vchodové dvere, zateplený betónový poter, laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou, zateplené znížené sadrokartónové stropy, nová hydroizolácia nosných stien a priečok, nová elektroinštalácia, rozvody vody a kanalizácie, komplet nové kúrenie s kondenzačným kotlom, nový komín s krbovou vložkou (napojenou na ústredné kúrenie - vodník), kuchynská linka so spotrebičmi, obklady, sanita, zateplenie fasády. Rodinný dom je vo veľmi dobrom technickom stave. Bol využívaný ako víkendový dom. Čiasť domu je podpivničená.
IS
Obecný vodovod, vŕtaná studňa (9 m), elektrina 240/400V, plyn, odpad je vedený do septiku. Optický internet je pred pozemkom. Centrálne kúrenie je zabezpečené radiátormi napojenými na plynový kondenzačný kotol alebo krb na tuhé palivo a ohrev vody taktiež kondenzačným kotlom. V kuchyni a kúpeľni je podlahové kúrenie. V hale je klimatizácia.
POZEMOK
Veľká, ľahko udržiavateľná záhrada ponúka dostatočný priestor na relax, postavenie bazénu alebo prístrešku pre auto, ako aj garáže. Nachádzajú sa tu okrasné kríky, vinič a ovocné stromy.
Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve a je ihneď k dispozícii.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125490
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:25
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:25