Predaj rodinný dom Pliešovce bungalov NOVOSTAVBA ZNÍŽENÁ CENA IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj slnečný rodinný dom typu bungalov so štyrmi samostatnými izbami a nádhernou záhradou, ktorý sa nachádza na rovinatom oplotenom pozemku o rozlohe 585 m² v obci Pliešovce, ktorá je vzdialená 23km od mesta Zvolen. Okrem dokonalého relaxu si na tomto pozemku si môžete dopestovať všetko, čo budete pre život potrebovať.
DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU:
- vstupná chodba, kuchyňa, špajza, 4 samostatné izby (priestranná obývacia izba je prepojená s kuchyňou), kúpeľňa s vaňou (je aj predpríprava na sprchový kút), samostatná toaleta, dve malé terasy, altánok a malý hospodársky priestor na chov domácich zvierat.
STAV NEHNUTEĽNOSTI
Domček bol skolaudovaný v roku 2010, konštrukčný materiál YTONG, medená elektroinštalácia, vodoinštalácia,plastové okná, vstupné bezpečnostné dvere, laminátové podlahy, v kombinácii s keramickou dlažbou v kúpeľni, chodbe, dom je zateplený.
IS: elektrina, verejný vodovod, verejná kanalizácia, vykurovanie zabezpečujú krbové kachle na pevné palivo alebo elektrické konvektory, ohrev vody je riešený elektrickým bojlerom..
LOKALITA
Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej a pokojnej časti obce s bezproblémovými susedmi a je vhodná pre záujemcov, ktorí hľadajú pokojný a bezpečný domov,
V obci sa nachádza,škola,škôlka, obchody,,autobusová zastávka, zdravotné stredisko,športový areál,detské ihriská,kaviareň,pizzeria. Krásna príroda dáva možnosť turistiky a prechádzkam v prírode.
"Pekný bungalov blízko prírody"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125455
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 2:01
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 2:01