Predaj rodinný dom Gbely

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

V Gbeloch, na okraji širšieho centra v časti Farské , v nádhernom prostredí lesa, ponúkame na predaj priestranný 7 izbový rodinný dom s veľkým pozemkom (1143m²) s obytným prízemím a podkrovím.
Zastavaná plocha a nádvoria 371m², záhrada 772 m², terasa, altán a veľká dvoj garáž. Dom má dva samostatné vchody, s možným využitím na bývanie pre dve rodiny, rekreačné účely, prípadne prenájom.
Postavený je z tehál (1960), zateplený, čiastočne rekonštruovaný (2000), má plastové okná s izolačným dvojsklom, kúrenie je plynové a na tuhé palivo.
Dispozične predstavuje dve samostatne prístupové jednotky. Prvý z bytov má zádverie, chodbu, dve schodiská, kuchyňu, kúpeľňu, dve izby, komoru a v podkroví dve izby. Druhý z bytov má tiež zádverie, chodbu, komoru, kuchyňu, kúpeľňu a izbu, v podkroví dve izby s terasou.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete – verejný vodovod + studňa, kanalizácia + 2x žumpa, elektrina a plyn.
Mesto Gbely má kompletnú občiansku vybavenosť, mestský úrad, zdravotné strediská, lekáreň, škôlka, škola, SOU. Je tu čulá podnikateľská aktivita s pohotovým napojením na diaľnicu smer Malacky (43 km) Bratislava(75 km) v blízkosti hraníc s ČR Břeclav (28 km) , Rakúskom (29 km), Šaštín – Stráže (12 km) kde je rekreačná oblasť Gazárka a národná kultúrna pamiatka bazilika.
Kúsok od mestečka sú Adamovské jazerá (6km), vyhľadávaná rekreačná lokalita, kde je okrem možnosti okúpať sa, v prevádzke množstvo služieb ako požičovňa bicyklov, raftov, kánoí, šlapacích kôl či plážových lehátok. Samozrejmosťou sú sociálne zariadenia, sprcha, parkovisko, WI-FI, občerstvenie či ubytovania ale aj hubárčenia a rybolov.
"V nádhernom prostredí lesa"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-118543
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:46
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:46