REZERVOVANÉ Predaj trojizbový byt Levice Rybníky III 3 izby + KK krytá lodžia po rekonštrukcii

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj veľmi príjemný a priestranný, takmer kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt na sídlisku Rybníky III. v Leviciach.
Celková rozloha bytu je 76,06 m² (+ lodžia orientačne 3 m²) a nachádza sa na 6.poschodí 12 poschodového bytového domu s 2 novými výťahmi.
DISPOZÍCIA BYTU:
vstupná chodba, priestranná obývacia izba, 2 nepriechodné spálne, veľká kuchyňa s krytou lodžiou, kumbál, chodba vedúca do jednej zo spální, smerujúca tiež do kúpeľne a samostatnej toalety.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
byt prešiel pred krátkym časom takmer kompletnou rekonštrukciou, vrámci ktorej boli vymenené plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, bytové jadro - kúpeľna a toaleta odizolované, obložené sadrokartónom a novým obkladom a dlažbou, kúpeľňa a toaleta s novou sanitou, v chodbách a kuchyni dlažba, v obytných miestnostiach úplne nové laminátové podlahy. Vymenené boli aj interiérové dvere, zárubne pôvodné. Steny pokrývajú omietky, v celom byte čerstvá nová maľovka. Kuchynská linka je moderná a ako nová. Lodžia bola zatvorená plastovými oknami so žalúziami, izolovaná a vystierkovaná, okná sú dodatočne chránené strieškou.
Byt je kompletne vyprataný, súčasťou zostáva kuchynská linka s kombinovaným sporákom a mikrovlnnou rúrou.
Mesačné náklady na bývanie v byte predstavujú celkom 190 eur (nájom, elektrina, plyn) pri obývaní dvoma dospelými osobami.
K bytu prislúcha pivnica a možnosť využívať spoločné priestory kočikárne.
Bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou, fasáda bola obnovená s novou maľovkou, vchod do bytového domu je na čip. V bytovom dome boli vymenené rozvody plynu a vody, obyvateľom slúžia 2 nové moderné výťahy, z toho jeden nákladný.
Nehnuteľnosť je pre predaj okamžite voľná.
LOKALITA:
okolie bytového domu ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - škola, škôlka, predajňa potravín, pošta, pohostinstvá, zastávka MHD, športoviská a ihriská. Neďaleko aj poliklinika.
Kľudná a pokojná lokalita s bezoproblémovým parkovaním s možnosťou aktívneho relaxu v pešej dostupnosti.
Centrum mesta je vzdialené 15-20 min. pešou chôdzou od bytového domu.
VÝHODY:
- slušný, čistý a okamžite obývateľný byt bez potreby ďalších nutných investícií, sťahujete sa a bývate
- izby bytu sú vďaka výbornej orientácii svetlé takmer po celý deň
- bezproblémoví susedia
- súkromná vstupná chodba pred dverami bytu pre troch majiteľov bytov
- moderné sídlisko s kompletnou občianskou vybavenosťou
Vzhľadom na cenu nehnuteľnosti a jej stav, obľúbenú lokalitu a možnosť okamžitého bývania, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.
Ak vás táto ponuka zaujala, ďalšie otázky rada zodpoviem pri osobnej obhliadke, neváhajte ma kontaktovať."Len zariadite a bývate. Bez ďalších investícií, TIP makléra HALO reality!"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125583
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:56
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:56