Prenájom kancelársky priestor Levice

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na prenájom veľmi útulný, príjemný a klimatizovaný kancelársky priestor o výmere 21 m² v kompletne zrekonštruovanej polyfunkčnej budove v Leviciach.
Priestor sa nachádza na prvom poschodí dvojpodlažného objektu a pozostáva z kancelárskeho priestoru, vrámci ktorého má nájomca možnosť využívať vlastné sociálne zariadenie.
Objekt sa vykuruje radiátormi, v kancelárii sa nachádza klimatizačná jednotka, taktiež príprava pre pripojenie WiFi routera - optický internet (v cene prenájmu).
Miestnosť môže byť po dohode vyprataná, avšak zariadenie môže zostať súčasťou, dohoda k spokojnosti oboch strán je istá.
Kancelária je vhodná pre 2 osoby a môže mať rôzne využitie, ako bežná kancelária, sídlo menšej firmy (pobočka), výdajňa menších zásielok, prípadne môže byť využitá aj ako prevádzkáreň pre služby (kozmetika, menšie kaderníctvo, pedikúra a podobne).
Cena nájmu je 200 €/mes. s DPH - možnosť odpočtu DPH.
Cena nájmu je bez energií, mesačné náklady energií a réžie predstavujú 70 eur + DPH (závisí od energetickej záťaže kancelárie).
Vlastník priestoru požaduje depozit - dohodou.
Výhodou tejto nehnuteľnosti a priestoru je bezproblémový prístup od hlavnej komunikácie a taktiež parkovanie. Polyfunkčná budova je dobre známa a nadštandardne zrekonštruovaná, priestory sú preto vhodnou voľbou pre vaše podnikanie. Kancelária je chránená alarmom vstupnej chodby. Možnosť prenajať aj ďalšie kancelárie v blízkosti.
Priestor je pre prenájom voľný ihneď.
V prípade ďalších otázok alebo záujmu o osobnú obhliadku ma neváhajte kontaktovať."Priestor s príjemnou atmosférou pre každodenný pobyt v práci"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125348
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 17:34
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 17:34