Predaj pozemok pre rodinný dom 2820m² Malé Kozmálovce zariadený mobilný dom v cene EXKLUZÍVNE HALO

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj veľmi pekný, priestranný a rozmerovo ideálny pozemok vhodný ako rekreačný pozemok, ale aj pozemok na výstavbu rodinného domu v obci Malé Kozmálovce.
Nachádza sa v tichej a pokojnej uličke, čo zabezpečí kľudné a ničím nerušené bývanie či rekreáciu, veľkou výhodou je vzdialenosť len 13 km od okresného mesta Levice.
Pozemok s celkovou rozlohou 2820 m² (28x110 m) je vedený ako parcela registra "C" - charakterizovaný ako ostatná plocha, záhrada a vinica. Má obdlžníkový tvar, v prvej tretine je rovinatý, ďalej sa zvažuje smerom nahor a v poslednej tretine, kde sa mierne zužuje, je taktiež takmer rovinatý.
Nehnuteľnosť je kompletne oplotená v jej spodnej, rovinatej časti, oplotenie obsiahne približne 800 m² využívanej plochy pozemku.
IS - na pozemku prípojka obecného vodovodu a plynu, elektrický stĺp priamo pred pozemkom zabezpečí bezproblémové pripojenie elektriny vlastnou prípojkou. Kanalizácia v obci nie je zavedená, odpad je plánovaný v prípade výstavby riešiť žumpou alebo čističkou.
Na pozemku sa nachádza aktuálne celoročne obývaný 2,5 izbový mobilný dom s orientačnou úžitkovou plochou 41 m², ktorý poskytne pohodlné rekreačné bývanie, prípadne aj dočasné trvalé bývanie.
Dom nie je napojený na inžinierske siete, elektrinou ho dostatočne zásobujú solárne panely umiestnené na pozemku.
Mobilný dom sa spolu s pozemkom (v cene pozemku) predáva zariadený tak, ako je zobrazené na fotkách (mimo počítačov, monitorov a osobných vecí). V prípade potreby je možné ho vypratať.
K prednej časti pozemku vedie obecná asfaltová prístupová cesta, k zadnej časti pozemku je možné sa dostať nespevnenou komunikáciou v blízkosti spevnenej obecnej cesty.
Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, nie je zaťažená žiadnymi ťarchami a pre predaj bude k dispozícii podľa dohody.
Vedenie obce povolilo výstavbu rodinného domu v prednej časti pozemku.
Obec Malé Kozmálovce sa nachádza do 15 min. cesty autom od mesta Levice.
Občianska vybavenosť obce je základná - kostol, predajňa potravín, pohostinstvo, ihriská, základná škola, obecný úrad.
Širšiu občiansku vybavenosť zabezpečí mesto Tlmače, ktoré je od obce vzdialené len 3 km.
Nehnuteľnosť ponúka novému majiteľovi krásny výhľad na obec a okolitú prírodu, ticho a pokoj, pozemok rozhodne odporúčam najmä pre záujemcov, ktorí vyhľadávajú tichú lokalitu, majú blízko k prírode, ale zároveň obľubujú aj blízkosť mesta.
Veľkou výhodou pozemku je, že plochu za prednou časťou pozemku je možné využiť na pestovanie vlastných zdravých plodín, ovocný sad, prípadne chov domácich zvierat. Tento veľkorysý priestor povoľuje akékoľvek externé aktivity, nie ste tu obmedzení jeho nedostatkom.
Vzhľadom na polohu, rozlohu a možnosť okamžite na pozemku realizovať výstavbu rodinného domu bez obmedzenia plochy, prípadne rekreačnej chaty, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.
Obrovským benefitom nehnuteľnosti je zariadený a ihneď obývateľný mobilný dom, ktorý je súčasťou predajnej ceny nehnuteľnosti.
Ak ste seriózny záujemca a budete jednať rýchlo, dohoda na cene je možná.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125652
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:41
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:41