PREDANÉ CHYTÍ VÁS ZA SRDCE

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.
Ak snívate o bývaní v rodinnom dome, ktorý svojou rozlohou, riešením a použitím kvalitných materiálov je zaradený k TOP medzi ponúkanými nehnuteľnosťami a k tomu ako bonus veľkorysý pozemok, nádherný bazén so slanou vodou a dvojgaráž so sekčnou bránou, plus priestranný altánok, vaše srdiečko zaplesá rovnako, ako to moje.
Na predaj a k nasťahovaniu bez akýchkoľvek ďalších investícií je pripravený dvojpodlažný, kompletne zrekonštruovaný rodinný dom, ktorý je súčasťou dvojdomu, situovaný v tichej uličke mestečka Strážske.
Rekonštrukcia murovaného, tehlového domu obsiahla:
- nové rozvody: vody, odpadu, plynového kúrenia, elektriny
- výmenu: okien, dverí, strešnej krytiny, podláh, schodiska, kúpelne, kuchynskej linky
- dobudovanie: nádherného bazéna so slanou vodou, výrivkou a nočným viacfarebným osvetlením, ktorý je prekrytý systémom na koľajniciach, umožňujúcim kúpanie od mája do októbra, solárnej sprchy, dvojgaráže s veľkou sekčnou bránou značky HORMANN a samostatným vstupom pre sklad, veľkorysého altánku s prívodom vody a odpadu, studne - ktorá zabezpečuje technickú vodu pre domácnocnosť - WC, práčku a automatickú závlahu trávnika, oplotenia celého pozemku,
Majetok je chránený kamerovým systémom.
Interiér na prízemí tvorí: - obývacia izba s krbom, ktorý prieduchmi ohrieva aj izby v podkroví, kuchyňa, spálňa so vstavanou skryňou, technická miestnosť, chodba, kúpeľňa, predsieň a špajza.
Podkrovie: - dve izby, šatník, WC, pochôdzna povala s veľkým úložným priestorom
Nehnuteľnosť sa predáva čiastočne zariadená
CENA JE VECOU KOREKTNEJ DOHODY.
Uprednostnený bude klient s hotovosťou.
Tak neváhajte a kontaktujte ma prosím v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod. Osobné stretnutie a obhliadka nehnuteľností je najlepší spôsob pre vaše správne rozhodnutie.
Som profesionálny realitný maklér pripravený pomôcť vám zrealizovať kúpu, predaj, alebo prenájom vašej nehnuteľnosti absolútne profesionálne, zodpovedne a bezpečne, bez stresu a s právnou istotou.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-124162
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:35
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:35