Predaj trojizbový byt Pohronský Ruskov 3 izby + KK po rekonštrukcii možnosť výhodne dokúpiť garáž

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj veľmi pekný, príjemný a takmer kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt v obci Pohronský Ruskov, okr. Levice.
Byt sa nachádza v dvojposchodovom bytovom dome v pokojnej lokalite obce s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou v okolí.
DISPOZÍCIA:
Byt pozostáva z veľkej vstupnej chodby, dvoch samostatných nepriechodných izieb, jednej veľkej priechodnej izby - obývačky, kuchyne a kúpeľne spojenej s toaletou.
Byt prešiel pred niekoľkými rokmi takmer kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala:
- výmena plastových okien s interiérovými žalúziami, slnečná strana bytu aj s plastovými exteriérovými žalúziami, nové laminátové podlahy v obytných miestnostiach, nová dlažba v chodbe a kuchyni, murované jadro so zmenenou dispozíciou s novým obkladom a dlažbou, sprchový kút a sanita v kúpeľni a toalete, nové stierky, maľovky, nové interiérové dvere a zárubne vyrobené na mieru. V priestoroch kúpeľne a toalety je možné umiestniť práčku aj sušičku prádla. Vymenené boli aj rozvody elektriny v časti jadra bytu, v obytných miestnostiach sú rozvody elektriny pôvodné.
Kvalitná drevená kuchynská linka zn. Dekodom je takmer ako nová a súčasťou výbavy kuchyne je aj elektrický sporák s elektrickou varnou doskou.
Byt sa predáva vyprataný, ako je zobrazené na fotkách, pre nového majiteľa tu zostáva kuchynská linka so sporákom.
Bytový dom prešiel takisto čiastočnou rekonštrukciou, vymenené boli rozvody vody, vstupná brána nová plastová, vchod bytovky bol nanovo vymaľovaný.
V dohľadnom čase sa plánuje aj rekonštrukcia a zateplenie fasády a vstupu do vchodu.
Vchod, ako aj celý bytový dom je slušný, čistý, susedia sú bezproblémoví, okolie veľmi príjemné a plné zelene.
Kúrenie v byte je ústredné, náklady na bývanie vrátane nájmu a energií (elektrina, plyn je odpojený) pri obývaní 4-mi osobami sa pohybovali vo výške cca 200 eur/mesiac.
K bytu prislúcha pivnica, ďalší skladový alebo úložný priestor poskytne priestranná miestnosť v pivničných priestoroch využívaná majiteľmi bytu na základe dohody s ostatnými majiteľmi bytov vo vchode.
Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa, bez problémových tiarch a kúpou je ihneď voľná.
Vzhľadom na slušný a čistý stav tohto veľmi pekného bytu, ktorý pre okamžité bývanie nevyžaduje okrem zariadenia žiadnu ďalšiu investíciu, možnosť bezproblémového parkovania, blízkosť detských ihrísk a oddychovej zóny a takisto blízkosť občianskej vybavenosti v obci ako škola, materská škola, supermarket, lekár, zubár, či vlaková stanica, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.
Veľkým benefitom je možnosť odkúpiť garáž pri bytovom dome od majiteľa bytu za výhodných podmienok (nie je však podmienkou).
Obec Pohronský Ruskov sa nachádza 8 km od mesta Želiezovce, 32 km od okresného mesta Levice a len 24 km od hraničného mesta Štúrovo, ktoré je známe svojím termálnym kúpaliskom a rekreačnými možnosťami aj mimo Slovenska.
Ak hľadáte miesto pre pokojné bývanie mimo mesta, avšak s mestom na dosah, táto nehnuteľnosť môže byť určená práve vám.
V prípade, že ste seriózny záujemca a budete jednať rýchlo, dohoda na cene je ešte možná.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125169
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:29
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:29