Na predaj rodinný dom Ivánka pri Nitre s tepelným čerpadlom

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Diamond reality Nitra, s.r.o. ponúka na predaj 4 izbovú novostavbu Bungalovu nachádzajúcu sa v Ivanke pri Nitre, len 7,5 KM od Nitry.
Nehnuteľnosť sa predáva v štádiu HOLODOM s pozemkom 642 m2 plus podiel na prístupovej ceste a prípojkami inžinierskych sietí, elektriny, vody, plynu, kanalizácie.
Dom dispozične pozostáva: vstupná chodba, toaleta s technickou miestnosťou, chodba, kuchyňa prepojená s obývačkou, špajzou, spálňa - k dispozícii má šatník, 3 nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou aj sprchou.
Z každej izby je výstup na terasu.
Rodinný dom ponúka dostatok priestoru na vstavané skrine na chodbách. K dispozícii je aj pochôdzna povala cca 15 m2. Dom je stavaný z kvalitných materiálov - klasická strecha, škridla
Terran Danubia čierna, 30 cm isover zateplenie v strope, obvodová stena - 30 cm tehla, sadrové omietky, fasáda zateplená 15 cm polystyrénom, okná Gealan - plastové trojsklo antracit, zvnútra biele, podlahové kúrenie teplovodné, predpríprava komín Schiedel, predpríprava vonkajšie žalúzie, predpríprava klimatizácia, tepelné čerpadlo DAIKIN, biela fasáda, osvetlená prístupová cesta. Možnosť kúpy väčšieho pozemku.
Zastavaná plocha: 185 m2, úžitková plocha 116 m2.
Predpríprava na fotovoltaliku, autonabíjačka.
Do každej izby je natiahnutý optický kábel.
Cena 249.000 eur.
Možnosť dokončenia do štandardu alebo na komplet.
V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov.
Možnosť vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru.
Energetický certifikát zatiaľ nie je vyhotovený.
Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, radi sa s Vami stretneme na obhliadke.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-122631
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:23
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:23