Predaj rodinný dom Bystričany NOVOSTAVBA DOHODA MOŽNÁ VO VÝSTAVBE ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rozostavanú zastrešenú novostavbu samostatne stojaceho štvorizbového rodinného domu typ- Bungalov bez vnútorných priečok, postaveného na základe stavebného povolenia obce Bystričany z roku 2020 na rovinatom a oplotenom pozemku s bohatou celkovou rozlohou 2 565 m². V cene domu zostávajú tvárnice pre vybudovanie vnútorných priečok.
Dom je situovaný ideálne voči svetovým stranám a slnku, rovnako i jeho záhrada s výhľadom na neďaleké pohorie Vtáčnik. Veľkorysí pozemok je možné v budúcnosti využiť na ďalšiu výstavbu. Potok za ním ponúka potenciál na iné rôzne využitie.
Bungalov je v základnej rozostavbe a to železobetónová doska na betónových základoch bez podpivničenia, vonkajšie priečky, šikmá - valbová, neobytná strecha - krov so strešnou krytinou značky Tondach Bolero, dažďové zvody. Plastové okná, veľký zásuvný modul HS-portál orientovaného na juh- výstup na terasu domu. Vstupné dvere sú hliníkové. V nehnuteľnosti je vybudovaný komín na piecku.
Predpokladaná výška investície na dostavbu je cca 70 tisíc eur. Inžinierske siete sú k dispozícii. Stavebné povolenie platné, bez prekážok.
Plánovaná dispozícia domu: vstupná chodba, pohotovostné WC, kuchyňa, špajza, technická miestnosť a obývačka s výstupom na terasu- tvoria spolu dennú časť domu orientovanú na juh a východ. Nočná časť: spálňa- orientácia na sever, dve detské izby orientované na juh a kúpelňa s WC na západ.
Inžinierske siete: elektrina, odpad je plánovaný do žumpy, voda formou studne- tá je už k dispozícii. Prístupová spevnená cesta je súkromným pozemkom v podielom spoluvlastníctve všetkých vlastníkov nehnuteľností, ako slepá súkromná ulica. Spolu s nehnuteľnosťou sa predáva aj podiel na ceste 1/6 z 335m².
Výhody: možnosť dostavania podľa vlastných predstáv, tichá lokalita, pekné prostredie, súkromná príjazdová cesta (dom je na konci cesty, žiadna premávka), široké možnosti využitia pozemku.
Dom bol vystavaný pre vlastné bývanie nie na biznis, kvalitná práca! Dôvodom predaja je rodinná záležitosť.
"Bungalov na krásnom, veľkom a rovinatom pozemku 2 565m2."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124773
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:42
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:42