Predaj trojizbový byt Košice Nad Jazerom Ždiarska ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 izbový byt na sídlisku Nad jazerom, ulica Ždiarska na 1/13 poschodí zatepleného panelového domu.
Celková plocha bytu je 75 m² vrátane dvoch zasklených a zrekonštruovaných loggií o rozlohe 3,74 m² a 3,49 m², pivnice 1,5 m².
Byt je po kompletnej kvalitnej rekonštrukcií - vymenené plastové okná so žalúziami a sieťkami, nové elektrické rozvody, stierky, sadrokartónové podhľady s led osvetlením, nové obklady a dlažby, nové plávajúce podlahy, nové obložkové zárubne a dvere, nové radiátory, nová kuchynská linka so spotrebičmi - umývačka riadu, elektrická varná doska, elektrická rúra, digestor, nové vybavenie kúpeľne so sprchovým kútom, bezpečnostné vchodové dvere, dve zasklené zrekonštruované loggie.
Dispozícia bytu: kuchyňa so vstupným prechodom z chodby, výstupom na loggiu, servírovacím okienkom do jednej izby a vstupom do druhej izby, 3 nepriechodné izby z čoho jedna má tiež výstup na loggiu, samostatné wc, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a predprípravou na práčku, chodba s prechodom do kuchyne a vstupom do jednej izby a obývacej izby.
Momentálne je neobývaný. Náklady na bývanie 130,- plus elektrina.
Byt je k dispozícií okamžite.
Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou - výmenou stúpačiek, opravou strechy, renováciou spoločných priestorov a vymenený bol aj výťah.
Sídlisko Nad Jazerom sa nachádza len 7km od centra mesta. Je mnohými považované za najzelenšie sídlisko v rámci Košíc s vynikajúcou občianskou vybavenosťou. MŠ, ZŠ, SŠ, poliklinika, pošta, kostoly, obchodné strediská: Kaufland, Tesco, Mcdonald atď. Ponúka športové aj kultúrne vyžitie:
multifunkčné ihriská, prechádzky, bicyklovanie,korčuľovanie, behanie po nábreží rieky Hornád, rybolov.
Odporúčam - kvalitná rekonštrukcia, výborní susedia, výborná lokalita .
"Kvalitná, nová rekonštrukcia, nasťahovanie okamžite"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124675
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:15
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:15