Predaj trojizbový byt Štôla EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

V obci Štôla okr. Poprad v pokojnej a príjemnej lokalite Vysokých Tatier ponúkame na predaj trojizbový tehlový byt s loggiou o celkovej výmere 67m².
Byt sa nachádza sa na 3/4 poschodí v zateplenom bytovom bloku Kriváň. K bytu prináleží pivnica v suteréne bytového domu a tiež komora na medziposchodí.
DISPOZÍCIA:
byt pozostáva zo vstupnej haly a chodby, troch samostatných nepriechodných izieb, samostatná kuchyňa, murovaná kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, loggia.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
byt prešiel dávnejšie čiastočnou rekonštrukciou v rámci ktorej boli vymenené plastové okná, vymenené sú podlahy (kombinácia laminát + dlažba - kuchyňa a kúpeľňa), kuchynská linka, sanita v kúpeľni a WC, bezpečnostné vstupné dvere. Kúrenie v byte je riešené vlastným plynovým kotlom s centrálnym ovládaním.
BYTOVÝ DOM:
samotný bytový dom prešiel rekonštrukciou a zateplením. Pozostáva zo 4. poschodí bez výťahu.
VÝHODY:
- tiché a príjemné prostredie s dostatkom zelene,
- bezproblémové parkovanie pred bytovým domom,
- skvelá dispozícia bytu,
- orientácia na dve svetové strany,
- udržiavané prírodné jazierko s detským ihriskom hneď vedľa bytového domu,
- výhodná investičná príležitosť s možnosťou prenajímania,
- mesačné náklady cca. 120€,
- byt je bez tiarch, kúpou ihneď voľný,
LOKALITA:
podtatranská obec Štôla je vzdialená 3,5 km od Vyšných Hágov, 12 km od Starého Smokovca, 15 km od Popradu. Bonusom je aj blízke napojenie na diaľnicu. Z obce je výborná dostupnosť na najzaujímavejšie atrakcie, lyžiarske strediská, horské plesá, turistické a cyklistické trasy v tejto oblasti.
NÁZOR MAKLÉRA:
na svoje si prídu milovníci prírody, ale aj športovci, nakoľko podtatranská obec Štôla ponúka množstvo príležitosti na prechádzky v nádhernej prírode, turistiku, či venovanie sa športovým aktivitám. Lokalita ponúka jedinečnú možnosť a priestor nie len na rekreačné bývanie a aktívne trávenie voľného času s rodinou vo Vysokých Tatrách, ale zároveň aj možnosť celoročného bývania resp. ideálnu investičnú príležitosť.
Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať a dohodnite si termín obhliadky.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124820
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:58
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:58