Predaj chalupa Košice Sever a Podhradová Čermeľske prielohy

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Pre každého, kto si chce oddýchnuť od mestského ruchu a od všedného pracovného života vám ponúkame na predaj murovanú chatu vo vyhľadavanej lokalite Čreľmeské prielohy Košice - Sever.
DISPOZÍCIA: prízemné podpivničené podlažie predstavuje jedna vačšia miestnosť - sklad o výmere 10,60m² a druhú mešiu miestnosť - pivnicu o výmere 8,62m². Druhé nadzemné podlažie je priestranná obývacia izba spojená s kuchynským kútom so vstupom na loggiu a nakoniec hore schodami na tretie najvyššie podlažie, ktoré predstavuje veľkú miestnosť so vstupom na loggiu, podkrovie určené na skladovanie, kúpeľna a toaleta.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Chalupa je vo veľmi dobrom udržiavanom stave. Jej múri sú postavené z kamenného materiálu hrúbky 40cm. Spodné a stredné podlažie je tvorené kamenným murivom. Tretie podlažie s podkrovím je postavené z dreva. Strecha je pokrytá kvalitnou a zachovalou pálenou krytinou bez poškodenia.
VÝHODY: Na pozemku sa nachádza záhradný vodovod napojený na prietokový ohrievač. Kanalizácia chaty je riešená septikom - žumpou. Chalupa je napojená na elektrickú sieť - rozvodová skriňa je na pozemku. Pozemok je o výmere 688m². Je kaskadovito spevnený kamennými múrmi . K chate je možné sa dostať osobným autobnobilom po asvaltovej a lesnej ceste od MHD zastávky Černeľ a peši od Kavečanskej cesty, MHD zastávky Suchá dolina. Pre veľkosť a rozlohu pozemku ho viete využívať na pestovaťeľské práce. Z terasy a z loggie chaty si môžete príjemne posedieť pri čaji alebo káve a užiť si nádherný výhľad na západ slnka. Chatu je možné využívať aj celoročne. Táto lokalita vám poskytne ticho a kľud od všedného života vo veľkom meste.
LOKALITA: Táto lokalita ponúka bohatú škálu turistických a zábavných atrakcií. V blízkosti chaty, cca do 10 minut peši je MHD zastávka Čermeľ, Detská železnica, Reštaurácia u vlka, Vyhliadková veža, Tarzánia alpinka, LBIKE cyklocentrum, Penzión Baránok, lesná cyklistická cesta na dolný a horný Bankov.
NÁZOR MAKLÉRA: Je to pekný murovaný trojpodlažný domček s terasou a veľkou záhradou v tichom lesnom prostredí. Ideálny pre každého milovníka pohody a odpočínku.
"Váš kúsok prírody len na skok od mesta"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125571
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:30
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:30