Predaj dvojizbový byt Martin Ľadoveň V Šipoša ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dvojizbový byt s loggiou, 62 m² v OV, v tichej lokalite mesta Martin, na sídlisku Ladoveň. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome s výťahom na 2 poschodí zo šiestich a je orientovaný na sever a juh.
STAV BYTU:
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: nové stupačky, plávajúce podlahy (v kuchyni, obývačke a v izbe), plastové okná. Jadro je pôvodné umakartové. Vroku 2022 boli nabytovom dome dorobené nové priestrané loggie.
DISPOZÍCIA BYTU:
Vstupná chodba z ktorej je naľavo vstup do kúpeľne a toalety, z chodby sa priamo vstupuje do izby a po ľavej strane sa prechádza okolo jadra do kuchyne s priestranou loggiou a špajzou. Z kuchyne je vstup do druhej izby ktorá je priechodná s druhou izbou.
K bytu prislúcha jedna pivnica a k dispozícii je aj kočikáreň. Pred bytovým domom je bezproblémové parkovanie. Naokolo je dostatok zelene, dobrá občianska vybavenosť lekáreň, pošta, zastávka MHD je kúsok od bytu. Do centra mesta je dobrá dostupnosť. Byt je kúpou ihneď voľný."Priestraný dvojizbový byt v dobrej lokalite."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120836
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:30
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:30