TOP PONUKA Dvojgeneračný 6izb dom s garážou pozemok 650m2 super lokalita Kopánka

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný (dvojgeneračný) 6 izbový rodinný dom s garážou vo vyhľadávanej lokalite mesta Trnava časť Kopánka. Dom sa nachádza na tichej a kľudnej ulici (Rovná ul.) s minimálnou frekvenciou áut. Ide o samostatne stojaci kompletne podpivničený trojpodlažný dom s rovnou strechou postavený v roku 1984. Leží na priestrannom (šírka 23m) a upravenom pozemku o celkovej rozlohe 650m2. Veľkorysá úžitková plocha domu (cca 270m2) ponúka rôzne možnosti využitia. .
Dispozičné riešenie:
1.NP - vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou a WC, kuchyňa, izba so vstavanou skriňou s terasou a priamym vstupom do záhrady, obývacia izba a ďaľšia izba.
2.NP - schodiskom sa dostaneme do vstupnej chodby, z ktorej je vstup na balkón, kúpeľňa s vaňou a WC, kuchyňa, obývacia izba s balkónom, detská izba s balkónom a priestranná spálňa s veľkou vstavanou skriňou.
1.PP - suterén pozostáva z priestrannej garáže a troch pivničných priestorov.
V celom dome sú plastové okná so žalúziami, kúrenie zabezpečuje plynový kotol vrátane nových radiátorov a rozvodov kúrenia, 2x nová kuchyňa, keramická dlažba, pl. podlahy, severná strana domu je zateplená, 2x vstavaná skriňa, atď.. TREBA VIDIEŤ
V prípade využívania domu aj na podnikateľské účely (zubná ambulancia, fyzioterapia, súkromná škôlka atď) oceníte dostatočne široký pozemok s možnosťou parkovania niekoľkých áut.
Záhrada je veľmi pekná s množstvom stromov a okrasných drevín.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete.
VÝHODY:# vyhľadávaná lokalita # široký pozemok o rozlohe 650m2 # veľkorysá úžitková plocha 270m2 # široké možnosti využitia # garáž # 4x balkón a terasa # udržiavaná záhrada # tichá lokalita #
V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť (ZŠ, MŠ, plaváreň, OC Arkádia a Tesco) a výborná dostupnosť na obchvat s napojením na diaľnicu smer BA a NR.
Financovanie je možné aj prostredníctvom Hypotekárneho Úveru s ktorého vybavením Vám radi bezplatne momôžeme.
Cena: 410.000,-€ vrátane právneho servisu, provízie RK a poplatkov súvisiacich s prevodom vlastníckych práv.
Viac informácii a dohodnutie obhliadky na tel. čísle: 0905 857 987.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-34-125777
  • Dátum aktualizácie 08.10.2023 15:39
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 08.10.2023 15:39