Predaj dvojizbový byt Banská Bystrica Fončorda Tulská ZNÍŽENÁ CENA IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dvojizbový byt v Banskej Bystrici na sídlisku Fončorda, Tulská ulica. Byt o rozlohe 63 m² sa nachádza na príjemnom druhom poschodí zatepleného panelového bytového domu s výťahom. V byte sú vymenené okná za plastové aj so žaluziami, zvyšná časť bytu je v pôvodnom veľmi zachovalom stave. Priestranná vstupná hala disponuje samostatným šatníkom, v jednej izbe, ktorá slúžia momentálne ako spálňa je krásna lodžia orientovaná na juhozápadnú tichú stranu do dvora, obývacia izba je priechodná z kuchyne aj z chodby. Obývacia izba a kuchyňa sú orientované na východnú stranu. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. V blízkosti domu sú zastávky MHD a kompletná občianska vybavenosť vrátane školy a škôlky je takisto v tesnej blízkosti.
DISPOZÍCIA: Priestranná vstupná hala disponuje samostatným šatníkom, samostatná spálňa s krásnou lodžiou je orientovaná na juhozápadnú tichú stranu do dvora, obývacia izba je priechodná z kuchyne aj z chodby a izba aj kuchyňa sú orientované na východnú stranu.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: V byte boli vymenené okná za plastové aj so žaluziami, zvyšná časť bytu je v pôvodnom zachovalom stave.
BYTOVÝ DOM: Osemposchodový zateplený panelový bytový dom s výťahom.
VÝHODY: Bezproblémové parkovanie, v tesnej blízkosti sú zastávky MHD a kompletná občianska vybavenosť vrátane školy a škôlky .
MESAČNÉ NÁKLADY: 150 EUR
LOKALITA: Sídlisko Fončorda
NÁZOR MAKLÉRA: Veľký dvojizbový s výbornou dispozíciou a orientáciou sa nachádza na príjemnom druhom poschodí. Zachovalý pôvodný stav Vám umožňuje naplánovať si rekonštrukciu podľa vlastných predstáv aj počas užívania bytu. Tiché prostredie a množstvo zelene v okolí podčiarkujú atraktivitu tejto lokality.
"Vynikajúca LOKALITA - tiché prostredie s množstvom zelene"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125542
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:12
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:12