PREDANÝ VEĽKÝ 2 IZBOVÝ BYT NA ULICI OBRANCOV MIERU

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj veľký 2 izbový byt s lodžiou, po čiastočnej rekonštrukcií.
O NEHNUTEĽNOSTI
Byt sa nachádza na ulici Obrancov mieru na vyhľadávanom sídlisku II, neďaleko centra mesta. Byt prešiel úpravami, ktoré zahŕňali zmenu dispozície bytu, čím sa zväčšila kuchyňa a kúpeľňa získala možnosť plnohodnotného vetrania oknom, múrované jadro, výmenu okien za plastové (okrem obývacej časti), rozvody vody a elektriny (v kúpelni a kuchyni). Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, kuchyne, obývačky s lodžiou, izby, kúpelne, a samostatného WC. K bytu tiež prislúcha aj pivnica.
Úžitková výmera nehnuteľnosti je 50 m2 + lodžia. Nachádza sa na 4. poschodí bytového domu zo 7. poschodí.
Rozlohou a dispozíciou je ideálny aj pre začínajúcu rodinku. Pre tých, ktorí majú investičný zámer je byt ideálnou voľbou, nakoľko je táto lokalita veľmi žiadaná nájomcami. Byt je zachovalý a nevyžaduje si okamžitú rekonštrukciu. Okrem toho je ihneď voľný. Takže s bývaním , alebo investičným zámerom môžete začať okamžite.
BYTOVÝ DOM
Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala zateplenie, novú fasádu, výmenu vchodových dverí a nový výťah.
PARKOVANIE
Parkovanie je verejné a bezplatné.
OKOLIE A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ
V okolí ulice Obrancov mieru sa do 5 minút pešou chôdzou nachádzajú:
- nákupné centrum Centrál (potraviny, pošta, pizzéria, fitness)
- materská a základná škola
- centrum mesta je pešou chôdzou - vzdialené 15 minút
- potraviny LIDL a KAUFLAND - vzdialené 10 minút
- v blízkosti verejná autobusová doprava a bezproblémové napojenie na hlavný ťah (smer Poprad, alebo Košice)
Plánujete kúpiť nehnuteľnosť, kde v budúcnosti nebudete mať žiaden problém s jej predajom? Pri tejto nehnuteľnosti takéto obavy mať nemusíte vzhľadom na polohu bytu. Dohodnite si obhliadku, a presvedčte sa sami o výhodách tohto bytu.
Cena zahŕňa kompletný servis našej realitnej kancelárie, vrátene poplatkov právneho servisu a nákladov spojných s prevodom nehnuteľnosti.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-122551
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:10
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:10