Luxusná vila Umag 40550m2

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Na pozemku, chráneného pred pohľadmi, celý deň vystaveného slnku, iba 400 m od mora, sa nachádza táto luxusná vila, kde sa budete celý deň opaľovať a plávať, rovnako ako súčasní majitelia, ktorí ju vedeli využívať "Che bella vita"...
Ako spomenúť výhody tejto lokality? V blízkosti mora je možné jachtu zakotviť v neďalekom prístave (600 m od domu), plaviť sa s jachtou zo severu Istria po Jadrane, zakotviť v zátoke a plaviť sa po našom čistom mori. Golfové ihrisko je vzdialené 3 km. Najlepšie prepojené letisko v tejto oblasti je v Benátkach, iba hodinu a pol odtiaľto.
Svojou polohou a spôsobom výstavby pôsobí vila mohutne, pevne, bezpečne, veľmi premyslene a využitá a pritom jednoducho. Je vybavená špičkovými domácimi spotrebičmi, centrálnym počítačom (pre osvetlenie, kúrenie), nábytkom na mieru, kvalitným osvetľovacím systémom, čističkou vody na hlavnej linke, podlahovým vykurovaním, domácim kinom.
Dom je obklopený tromi slnečnými terasami s výhľadom na more, olivovým hájom, stredomorskou zeleňou. Záhrada je plná kvetov a vzácnych rastlín, celý dom je nečakaný a moderný, presne to, čo by väčšina ľudí chcela vlastniť a zdieľať s rodinou a priateľmi. Dodajme, že v tej lokalite vás nebudú obťažovať susedia, neodfúkne vašu loď ani vietor, takže ste v úplnom bezpečí. V prípade, že je jachta alebo katamarán väčší, má Umag k vašim službám aj ACI Marina. Vila slúži na užívanie si radovánok pri mori a opaľovaní sa na terasách.
Poloha je 5 minút od centra mesta.
Pokiaľ sme vás presvedčili, od tejto chvíle ste zmenili svoj život, stali ste sa našou súčasťou, súčasťou regiónu, kde budete vždy vítaní, pretože miestni ľudia sú otvorení a ľahko prijímajú odlišnosti.
Pre všetky ďalšie informácie a prípadnú prehliadku nás, prosím, s dôverou kontaktujte.
V ponuke našej realitnej kancelárie máme už vyše 1200 chorvátskych nehnuteľností, radi Vám s kúpou nehnuteľnosti poradíme.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125859
  • Dátum aktualizácie 30.11.2023 23:15
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.11.2023 23:15