Predaj rodinný dom Horná Streda ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v Hornej Strede nachádzajúci sa blízko centra v tichej časti obce, ktorý je vhodný ako na trvalé bývanie, tak je možné ho využiť aj ako chalupu. Dom je umiestený na pozemku o celkovej rozlohe 870 m², pričom zastavaná plocha tvorí 133 m² , úžitkovou plochou je 102 m² a obytná 82 m². Dom je dispozične dobre riešený a pozostáva zo vstupnej chodby chodby, kuchyne, špajze, obývačky, spálne, detskej izby, kúpeľne s WC a 1 pristavanej izby zo vstupom zvonku. Čelom je otočný na východ. Postavený je z časti z nepálenej a z časti z pálenej tehly. Strecha je sedlovo-valbová do L a bola zrekonštruovaná asi v r. 2010. Strešná krytina je plechová s imitáciou škridle, okná sú plastové a tiež drevené. Podlahy sú betónové a ako krytina je použitá plávajúca podlaha ,PVC a dlažba. V dome je zavedený plyn a kúrenie je zabezpečené GAMAT-kami. Voda sa ohrieva elektrickým boielerom. Dom je napojený na vodu z vlastnej studne, elektriku, plyn a odpady sú zvedené do žumpy. Vo dvore sa nachádza tiež hospodárska stavba kde sa nachádza letná kuchyňa s dielničkou. V zadnej časti pozemku je záhrada o rozlohe cca 500 m².
Nehnuteľnosť je v stave, ktorý umožňuje okamžité bývanie a však poskytuje priestor na ďalšie rekonštrukcie. Voľná ihneď.
výmery:
obývačka 17,6 m²
spálňa 19,8 m²
detská izba 20,2 m²
kuchyňa 8,5 m²
vestibul 3,5 m²
chodba 5,7 m²
kúpeľňa 3,5 m²
Obec Horná Streda má dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa tam škola aj materská škôlka, je od Nového Mesta nad Váhom vzdialená 13 km a od Piešťan 7 km. Diaľničný privádzač je na vstupe do obce. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121811
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:28
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:28