Na predaj nový RD bungalov DetvaDúbravy

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Vo výhradnom zastúpení majiteľa na predaj veľmi pekný 4-izbový rodinný dom – bungalov. Nachádza sa v okr. Detva, časť Dúbravy, na pozemku o výmere 915m².
Dispozícia a vybavenie: Pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s kuchyňou a komorou, 3 izieb, kúpeľne a samostatného WC. Tepelnú pohodu dotvára aj krb v obývačke. V komore sa nachádza technické zázemie domácnosti, kúpeľňa disponuje vaňou, sprchovacím kútom, umývadlom a nábytkovou zostavou. Chodba a kuchyňa sú oddelené posuvnými sklenenými dverami. Z obývačky sa vychádza na krytú slnečnú terasu a do záhrady s detským záhradným domčekom s príslušenstvom. K domu patrí garáž. Pri zariaďovaní boli použité kvalitné a vkusné materiály. RD sa predáva čiastočne zariadený: moderná kuchynská linka, nábytok na mieru v pracovni, spálni a kúpeľni, malá nábytková zostava v predsieni. Dom pôsobí útulným a svetlým dojmom aj vzhľadom na JV – J – JZ orientáciu.
Technické parametre:zastavaná plocha: 175 m²obytná plocha: 135 m²elektrické podlahové vykurovanieohrev vody el. bojler + solárne panelynapojenie na obecnú kanalizáciuvonkajšie priečky: - tvárnice: Ytong - zateplenie: 16 cm polystyrén - omietky: silikónové - okná: plast, trojsklozabezpečovací a kamerový systémenergetická trieda: A+mesačné náklady: cca 200,- € Cena: 280 000,-€
Výhodou je výborný stav, moderné zariadenie, rýchla dostupnosť do okresného mesta Detva, Zvolen,... Kúpou je nehnuteľnosť voľná ihneď.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-124-126323
  • Dátum aktualizácie 21.01.2024 20:51
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 21.01.2024 20:51