Vila s bazénom Kringa Tinjan 254m2

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Mestečko Tinjan sa nachádza v západnej časti Istrijského polostrova, iba 20 kilometrov od Poreča. K významným tradíciám tohto kraja určite patrí kováčstvo, na ktorého počesť sa tradične koná jarmok.
Obyvatelia sú tiež hrdí na svoj známy symbol – špičkovú gastronomickú tradíciu – tinjan prosciutto. Mýtické chodníky, stredoveké mestá strednej Istrie, nedotknutá krajina a bohaté dedičstvo sa zdajú takmer neskutočné.
Priamo v jednej z nádherných dedín v blízkosti Tinjanu je vo výstavbe táto moderná vila s bazénom. Plánované dokončenie prác sa predpokladá na konci leta 2023.
Má celkovú plochu 254 m2, ktorá sa rozprestiera na prízemí a prvom poschodí, a záhradu s rozlohou cca 250 m2.
Na prízemí sa cez vstupnú verandu dostaneme do kuchyne s jedálňou a obývacou izbou, z ktorej je východ na krytú terasu s letnou kuchyňou a pláž vyhrievaného bazéna (30m2) s lehátkom (otvorené - koncepcia priestoru), úložný priestor.
Vnútorné schodisko vedie na prvé poschodie, kde sú tri spálne s pripojenými kúpeľňami a východom na terasu. Vila sa predáva nezariadená, ale je možné ju odkúpiť aj s nábytkom.
Počíta sa s inštaláciou podlahového vykurovania na tepelné čerpadlo.
V tichej lokalite nájdite svoju oázu pokoja. Táto krásna vila je skvelou investíciou, ktorá zaručuje bezpečnú, stabilnú a rýchlu návratnosť investície, pokiaľ sa chcete venovať turistickému prenájmu.
Uvedená cena sa týka právnických osôb v systéme DPH, u fyzických osôb je cena navýšená o položku DPH (25%).
Pre všetky ďalšie informácie a prípadnú prehliadku nás, prosím, s dôverou kontaktujte.
V ponuke našej realitnej kancelárie máme už vyše 1200 chorvátskych nehnuteľností, radi Vám s kúpou nehnuteľnosti poradíme.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125910
  • Dátum aktualizácie 31.12.2023 0:16
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 31.12.2023 0:16