Vila Crveni Vrh Umag 250m2

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Mestská vila s rozlohou 250 m2 sa nachádza neďaleko pôvabného mesta Savudrija, v elitnej osade, na pozemku o rozlohe 656 m2.
Vila má koncept prízemia a prvého poschodia.
Zo spevnenej cesty vchádzame na spevnenú parkovaciu plochu, z ktorej sa po schodoch dostaneme na krásnu záhradu, kde sa nachádza záhrada, vonkajší krb, bazén, opaľovacia a relaxačná zóna.
Pri samotnom vstupe, na prízemí tejto luxusnej vily, nás chodba zavedie do krásneho otvoreného priestoru zaliateho denným svetlom, kde je navrhnutá kuchyňa, jedáleň a priestranná obývacia izba. Z obývacej izby máme veľkú presklenú stenu odkiaľ je východ na krytú terasu 25 m2, bazén a slnečnú terasu s očarujúcim výhľadom.
Na prízemí je kúpeľňa a technická miestnosť.
Integrované osvetlenie v bočných stenách a moderné schodisko nás vedú do horného poschodia vily, kde sa nachádzajú 3 priestranné spálne s dizajnovými kúpeľňami z kvalitných materiálov, sanita, špičková povrchová úprava, ktorá zároveň nadväzuje na vycibrenú estetiku vily.
Z každej izby je vstup na hornú terasu o celkovej ploche 25 m2.
Vila sa predáva nezariadená, čo ponecháva budúcemu majiteľovi možnosť zariadiť si interiér podľa vlastných preferencií.
Ďalšie špecifiká: Tepelné čerpadlá, komín.
Špičková nehnuteľnosť pre milovníkov luxusu a pohodlia, v elitnej osade, obklopená ďalšími vilami, ktorých majitelia tiež ctia a žijú prvotriednym životným štýlom.
Pre všetky ďalšie informácie a prípadnú prehliadku nás, prosím, s dôverou kontaktujte.
V ponuke našej realitnej kancelárie máme už vyše 1200 chorvátskych nehnuteľností, radi Vám s kúpou nehnuteľnosti poradíme.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125856
  • Dátum aktualizácie 30.11.2023 23:12
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.11.2023 23:12