V SUSEDSTVE NP POLONINY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.
Územie Národného parku Poloniny a jeho širšieho okolia v rámci regiónu Snina v sebe spája množstvo jedinečných prvkov prírodného a kultúrneho bohatstva. Toto spojenie je v Slovenskom aj európskom prostredí výnimočné a najmä z pohľadu prírodného turizmu veľmi atraktívne a exkluzívne.
Ešte stále tu môžete zažiť autentickú karpatskú prírodu a najtmavšiu nočnú oblohu, vidieť drevenú architektúru, spoznať zaujímavých ľudí a ich stále živú kultúru. Unikátnosť je v tomto malebnom kúte severovýchodného Slovenska dostupná v neskutočne - skutočnej podobe a destinačná značka Poloniny je tu preto, aby to tak aj zostalo.
V bezprostrednom susedstve tejto prenádhernej prírody je pripravená na predaj rodinná usadlosť, ktorá ponúka široké možnosti využitia.
Ste veľká viac-generačná rodina a hľadáte tiché, veľkorysé bývanie v lone prírody ? Nech sa páči !
Mate podnikateľského ducha a chcete využiť svoj potencial na zúročenie svojich schopnosti v cestovnom ruchu ? Premeňte tento veľký dom na trendový penzión !
Túžite po BIO zelenine, ovocí či kvalitnom mäsku z vlastného chovu? Neváhajte !
Snívate o letnom sídle, kde oddýchnete, zrelaxujete a naberiete energiu pre ďalšie obdobie ? Pozorne čítajte ďalej !
To všetko vám umožňuje táto ponuka, ktorá zahŕňa pozemok o veľkosti 1600 m2, dvojpodlažný rodinný dom, garáž, altánok, sklad, chlievik, zásoby dreva na niekoľko zim, veľký zásobník na plyn, ktorým je zabezpečené vykurovanie, dve studne v ktorých je stále dostatok vody, náradie ručné aj elektrické, ktoré sa vždy zíde a mnoho - mnoho ďalšieho.
Zaujala vás táto ponuka ?
Tak neváhajte a kontaktujte ma prosím v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod. Osobné stretnutie a obhliadka nehnuteľností je najlepší spôsob pre vaše správne rozhodnutie.
CENA JE VECOU KOREKTNEJ DOHODY.
VAŠ SPOKOJNOSŤ JE MOJIM CIEĽOM !!!

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-124181
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:38
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:38