Na predaj byt s bazénom v prestížnej lokalite Okrug Gornji Čiovo 93m2

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

V prestížnej lokalite v meste Rastići v Okrug Gornji je na predaj penthouse s nádherným výhľadom na more a západy slnka, plocha bytu je 61,48 m2 + 64,28 m2 strešná nezastrešená terasa (výpočtový koeficient 0,50 = 32,14 m
Celkom: 93,62m2
V cene je vonkajšie parkovacie státie a vonkajší spoločný bazén.
V byte je okrem klimatizácie aj podlahové vykurovanie.
Toto je jediný zostávajúci byt na predaj v dome so 6 bytmi, kde všetci majitelia sú ľudia s cudzími adresami, nečakajte a poďte si prezrieť skvelý penthouse, pretože je to skvelá príležitosť, ktorú si nesmiete nechať ujsť - za cenu, kvalitu a za fenomenálne umiestnenie! br />
Iba 250 m od krásnych kamienkových pláží a 950 m od centra Okrug Gornji.
Labadusa a krásne zátoky s plážovými barmi Laganini a Duga Đango, skutočná oáza nedotknutej a nedotknutej prírody, sú len 15 minút pešo.
Byt sa nachádza na 2. poschodí v dome o celkom 3 podlažiach a 6 bytových jednotkách a pozostáva z chodby, kúpeľne, 2 spální, otvoreného priestoru kuchyne, jedálne a obývacej izby a zastrešenej terasy vr. veľká strešná terasa, ktorá bude mať od investora vstavanú pergolu. Terasa ponúka jeden z najlepších výhľadov na more a ostrovy v tejto časti ostrova Čiovo spolu s kúzelnými západmi slnka.
Chcete nehnuteľnosť v Dalmácii, ale nie ste si istí kde? Určite neurobíte chybu, ak si pre svoje budúce bývanie alebo nehnuteľnosť na turistické účely vyberiete ostrov Čiovo, ktorý vám alebo vašim hosťom poskytne všetko, čo potrebujete pre ideálny život alebo dovolenku, pretože Čiovo je:
• Malý, ale nesmierne očarujúci ostrov.
• Spojený mostom s krásnym starým mestom Trogir.
• V tesnej blízkosti mesta Trogir, ktoré je ideálnym miestom na dovolenku a vyniká zaujímavou históriou a krásnymi kamienkovými plážami.
• Letisko Split je vzdialené iba 6 km, zatiaľ čo mesto Split je vzdialené iba 25 km, vďaka čomu sú
Čiovo a Trogir ideálnou destináciou pre vašu dovolenku alebo celoročný život.
• Trogir je tiež spojený loďou so Splitom a trajektovými linkami na ostrovy Drvenik Veli a Drvenik Mali. Trogir sa tiež vyznačuje tromi veľkými prístavmi: ACI Marina Trogir, prístav Baotić a prístav SCT Trogir.
• V rade bohatých turistických ponúk zdôrazňujeme blízkosť národného parku Krka a mesta Šibenik, ktoré sú len asi 40 minút jazdy autom, Jazdecký klub Trogir Hanako, ostrov Šolta a mnoho ďalších ostrovov v tejto časti krásneho dalmátskeho súostrovia.
• Výborná poloha pre každého, kto chce pokoj dostatočne ďaleko od mesta a dopravných zápch, ale zároveň dostatočne blízko, aby mohol navštíviť všetky atraktívne miesta v tejto nádhernej oblasti Dalmácie.
• Nespočet krásnych zátok s kamienkovými a kamenistými plážami.
• Na Čiove prebieha nepretržitá výstavba, pretože dopyt po nehnuteľnostiach na tomto zvláštnom ostrove je vysoký a proces pre zahraničných investorov je vďaka vstupu Chorvátska do schengenského priestoru značne uľahčený.
Nenechajte si preto vďaka všetkému vyššie uvedenému ujsť možnosť byť majiteľom nehnuteľnosti v tejto nádhernej lokalite! Zavolajte nám, pretože sme vám k dispozícii pre všetky otázky a informácie!
Pre všetky ďalšie informácie a prípadnú prehliadku nás, prosím, s dôverou kontaktujte.
V ponuke našej realitnej kancelárie máme už vyše 1000 chorvátskych nehnuteľností, radi Vám s kúpou nehnuteľnosti poradíme.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125843
  • Dátum aktualizácie 12.11.2023 15:57
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 12.11.2023 15:57