SLNEČNÝ a útulný 2 izb byt na ul Rastislavova v Slovenskom Grobe

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

ODPORÚČAME POZRIEŤ SI tento veľmi príjemný a dispozične výborne riešený, 2 izbový byt vo vyhľadávanej časti Slovenského Grobu – ulica Rastislavova. Byt ponúkame na prenájom EXKLUZÍVNE, voľný je okamžite, parkovanie pred domom na vyhradenom parkovacom mieste.
BYT:
celková rozloha je 56,20 m2. Nachádza sa na 1p. a 4.poschodí bytového domu, bez výťahu. Byt má samostatnú komoru a v byte je klimatizácia.
ZARIADENIE:
Byt sa prenajíma zariadený tak, ako ho vidíte na fotkách. Ponúkame TV, práčka, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu), sedacia súprava, manželská posteľ, skrine, stôl + stoličky.
PARKOVANIE:
K bytu prislúcha aj právo užívania jedného parkovacieho miesta – státia, ktoré je na pozemku za domom, len pre vlastníkov bytov.
LOKALITA:
Slovenský Grob je momentálne jednou z najobľúbenejších obcí v Malokarpatskom regióne s kompletnou občianskou vybavenosťou. Je známa ako hlavné mesto husaciny. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou- škôlka, základná škola, potraviny. Nachádza sa len 5 minút od okresného mesta Pezinok a 15 minút od Bratislavy. Silnou stránkou obce je dobrá dopravná dostupnosť ako autom, tak aj verejnou dopravou.
CENA: 630,- Eur/mesiac vrátane energií
Realitný maklér: Ing. Jana Krajčíová
Realitná kancelária ARTHUR zabezpečuje kompletný právny servis. Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízií RK!
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie ARTHUR.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-166-126976
  • Dátum aktualizácie 23.03.2024 17:23
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 23.03.2024 17:23