Predaj rodinný dom Semerovo

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj pekný rodinný dom v tichej uličke na veľkorysom, slnečnom a udržiavanom pozemku v obci Semerovo, okres Nové Zámky. Dom je postavený na rovinatom a oplotenom pozemku s výmerou až 1671 m² (orientačné rozmery 29x74).
DISPOZÍCIA RD
Rodinný dom pozostáva z predsiene, priestornej obývacej izby, dvoch izieb, otvorenej kuchyne s jedálenským kútom, komory, chodby, kúpeľne s vaňou a s toaletou. V podkroví je možnosť pre realizáciu ďalších obytných priestorov. Všetky miestnosti sú pekne presvetlené. Dom nie je podpivničený. Veľká pivnica sa nachádza na pozemku vedľa domu.
STAV NEHNUTEĽNOSTI
Rodinný dom je čiastočne zrekonštruovaný, nový krov a strešná krytina. V rámci rekonštrukcie bolo menené: plastové dvere, kvalitnejšie PVC podlahy v kombinácii s dlažbou, nová elektroinštalácia, drevené euro okná, nové omietky, nové kuchynské spotrebiče, presvetlenie kuchyne odstránením priečky do chodby. Dom je podrezaný a podizolovaný. Rodinný dom je vo veľmi dobrom technickom stave, vonkajšia fasáda je z brizolitu. Vzadu za domom je rozostavaná nová terasa – chýba strecha.
IS
Obecný vodovod, vŕtaná studňa (15 m), elektrina 240/380V, plyn, odpad je vedený do septiku. Obývačka je vykurovaná elektrickým radiátorom a krbom a ostatné izby plynovými gamatkami.
POZEMOK
Veľká záhrada ponúka dostatočný priestor na relax, postavenie bazénu alebo prístrešku pre auto, ako aj garáže. Nachádzajú sa tu okrasné kríky, vinič a ovocný sad. Na záhrade je taktiež veľké jazierko.
Priemerné mesačné náklady na bývanie sú cca 100 eur.
VÝHODY
- výborná poloha a veľmi tichá lokalita s ľahkou dostupnosťou do okolitých miest
- nízke prevádzkové náklady
Príjazdová asfaltová cesta umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie priamo pred ňou, prípadne na pozemku.
Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve a je ihneď k dispozícii.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125560
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:26
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:26