Predaj pozemok pre rodinný dom 2215m² Horná Štubňa ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY + VIDEOOBHLIADKA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný, udržiavaný, rovinatý a slnečný pozemok v Hornej Štubni v zastavanom území obce pri Turčianskych Tepliciach s celkovou rozlohou 1100 m² je vhodný na výstavbu rodinného domu. Vzhľadom na rozlohu pozemku a fakt že sa nachádza v centre obci je možné túto nehnuteľnosť využiť aj ako investičnú príležitosť.
Pozemok je už vedený ako zastavaná plocha. K pozemku vedie asfaltová komunikácia vo vlastníctve obce. Pozemok je oplotený, v dosahu pozemku sú privedené siete: elektrina, voda, optický kábel. Odpad nie je potrebné riešiť formou septiku nakoľko sa práve vybudováva
kanalizácia v obci. Na jednej strane parcely sú postavené búdky na náradie, je možné ich využívať pri stavbe a sú vhodné na demoláciu.
Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou a je k dispozícii ihneď.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k pozemku z troch strán, preto je veľmi vhodné rozdeliť ho na polovicu a vybudovať dve nehnuteľnosti.
Parkovanie priamo na pozemku.
Obec Horná Štubňa sa nachádza v lokalite s množstvom cykloktrasí, poľovníckych revírov, kúsok od kúpeľného mesta Turčianske Teplice.
Vzdialenosť od mesta Turčianske Teplice - 30 km, Martin - 30 km.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
"Krásny slnečný pozemok blízko kúpeľného mesta vhodný na investíciu aj na bývanie"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125631
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:19
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:19