Predaj trojizbový byt Nové Zámky

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj 3 – izbový byt s balkónom neďaleko centra mesta v Nových Zámkoch. Byt s podlahovou plochou 67 m² + 4,5 m² balkón, sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného bytového domu s výťahom.
DISPOZÍCIA BYTU:
- vstupná chodba, priestranná kuchyňa, obývačka priechodná so spálňou, detská izba s výstupom na zastrešený balkón, kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
- v rámci kompletnej rekonštrukcie boli menené – elektroinštalácia, vodoinštalácia, zaizolované laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou, radiátory s novými regulátormi, interiérové dvere so zárubňami, znížené sadrokartónové podhľady s bodovým osvetlením, vstupné 12 bodové oceľové bezpečnostné dvere, zabudované šatníkové rolldory, plastové okná, sanita.
Vykurovanie bytu – za radiátormi na stene bola použitá reflexná izolačná pena, ktorá znižuje náklady spojené s vykurovaním bytu. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí, preto cena za vykurovanie je o 30 % nižšia ako pri ostatných bytoch. Priemerné náklady na bývanie pre 4 osoby je cca 150 eur.
K bytu prislúcha pivnica a oddelená časť v spoločných priestoroch pre bicykle.
Bytový dom je zrekonštruovaný – zateplený, nové stupačky, vchodové dvere, otváranie vchodových dverí DEK sysémom, poštové schránky, zvončeky, kamerový systém. Vchod je čistý, udržiavaný s bezproblémovými susedmi.
Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa a k dispozícii po dohode. V cene ponúkanej nehnuteľnosti je kompletné vybavenie a zariadenie. V prípade seriózneho záujmu možné dohoda na cene.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k bytovému domu ako aj parkovanie priamo pred ním.
LOKALITA:
- okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – v pešej dostupnosti sú školy, škôlky, zdravotné stredisko, detské ihriská, supermarkety, reštaurácie a ďalšie služby. Lokalita zároveň umožňuje rýchlu dostupnosť do centra mesta. Najväčšou výhodou však je krásne prostredie s dostatkom udržiavanej zelene a kvetov.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).
BEZPLATNE Vám poradíme s financovaním nehnuteľnosti.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-118674
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 8:07
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 8:07