Predaj chata Šípkové

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj celoročne obývateľnú murovanú chatku so záhradou v záhradkárskej osade nad obcou Šípkové. Obec je vzdialená 15 km od Piešťan a 5 km od Vrbového. Rozloha pozemku 567m², rozmery pozemku 17x33m.
Záhradka je na okraji lesa na miernom svahu, z toho dôvodu je riešená formou 3 terás. Na pozemku sa nachádzajú rodiace stromy (jablone, slivky, broskyne a marhule), vinič, ríbezle, maliny a egreše.
V hornej časti pozemku pri príjazdovej ceste je postavená chatka s pivnicou. Vedľa chatky je odstavná plocha pre parkovanie(terasa). Chata je pripojená na elektrika 400V, voda úžitková, privedená do chaty a taktiež na polievanie. Kúrenie je zabezpečené pieckami na tuhé palivo. Dispozícia: V spodnej časti je kuchyňa, WC, 1x izba kde je vchod do vínnej pivnici, sklad náradia, pivnica na zeleninu. horná časť presieň, spoločenská miestnosť, podkrovie možno upraviť na spanie. Chata sa predáva konpletne zariadená aj s (pracovné náradie, cirkulár, krovinorez, motorový postrekovač, demižóny, sudy, fúriky, rebríky....)

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-92750
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:20
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:20