Predaj trojizbový byt Bratislava Karlova Ves Hany Meličkovej IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj príjemný, kompletne zrekonštruovaný trojizbový byt v Bratislave, mestská časť Karlova Ves, v tichej lokalite plnej zelene a krásnym výhľadom na Kamzík na ulici Hany Meličkovej. Celková plocha bytu je 77,97 m² (byt – 68,3 m², pivnica 2,29 m², 2x lodžia – 2,95 m² a 4,43 m²), nachádza sa na 2/7 poschodí panelového bytového domu s výťahom.
DISPOZÍCIA BYTU: priestranná obývačka s východom na väčšiu lodžiu, 2 samostatné nepriechodné izby, veľkorysá kuchyňa s východom na zasklenú lodžiu, murovaná kúpeľňa, samostatné WC a vstupná hala.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola vymenená elektroinštalácia, okná sú plastové so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, podlahy sú pokryté laminátovými parketami v kombinácii s dlažbou. Kuchynská linka s veľkorysou pracovnou plochou poskytuje zároveň dostatok úložného priestoru a samozrejmosťou sú zabudované spotrebiče – plynová varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, odsávač pár. Šatníkové skrine na mieru umiestnené v spálni, izbe a na chodbe zabezpečujú dostatok úložného priestoru. V kúpeľni s dizajnovým obkladom je sprchový kút, dostatok priestoru na práčku aj úložného priestoru. Vymenené boli aj interiérové dvere a vstupné bezpečnostné dvere.
Bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou – fasáda je zateplená, zrenovovaná je strecha, stúpačky aj ležaté rozvody sú vymenené. V spoločných priestoroch je nainštalovaný kamerový systém. Vstupná brána je na čip.
MESAČNÉ NÁKLADY: 162 € mesačne / 2 osoby, cca 25 elektrina a plyn
LOKALITA: bytový dom sa nachádza v príjemnej lokalite s dostatkom zelene a kompletnou občianskou vybavenosťou. Hneď pri dome sa nachádza materská škola, v pešej dostupnosti do 15 minút je základná škola aj stredné školy, do pár minút chôdze sú supermarkety Terno, Billa, Tesco expres, či LIDL, zdravotné stredisko, pošta, či reštaurácie a kaviarne. Pre najmladších obyvateľov sú vybudované detské ihriská a workoutové zóny. Neoceniteľná je aj blízkosť MHD. Mestská časť Karlová Ves ponúka aj dostatok priestoru na športové aktivity, kultúrne vyýitie, či relax v prírode.
VÝHODY:
- priestranný byt po kompletnej rekonštrukcii bez nutnosti ďalších investícii – stačí sa len nasťahovať,
- skvelá orientácia na dve svetové strany – obývačka a kuchyňa sú orientované na východ, takže noví majitelia môžu pozorovať východ slnka pri rannej káve, izby orientované na západ do tichého dvora,
- vynikajúca občianska vybavenosť v blízkosti bytového domu,
- dostatok zelene v okolí"Príjemné bývanie vhodné pre rodinky v krásnom prostredí s dostatkom zelene"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124640
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:06
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:06