VÝRAZNÁ ZĽAVA Multifunkčný objekt o rozlohe 7700 m2 Banská Bystrica

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

VÝRAZNÁ ZĽAVA konajte rýchlo sú záujemci.
V tomto areáli sa nachádza administratívna budova, garáže, mostová váha a oceľová hala s prístreškom. Administratívno - prevádzková budova sa nachádza pri vstupe do areálu. Ide o dvojpodlažnú panelovú stavbu bez výťahu. Na prízemí sa nachádzajú šatne, rozvodňa NN, kancelária a hygienické priestory. Na poschodí sú kancelárie, kuchynka a odpočiváreň. V objekte je zavedená elektrika, vodovod, kanalizácia, vykurovanie objektu je kombinované priamo výhrevom s infrapanelmi. Budova prešla v roku 2021 čiastočnou rekonštrukciou, pričom sa rekonštruovalo prízemie. Vymenené boli všetky rozvody spolu s prípravou na rekonštrukciu poschodia. Zastavaná plocha je cca 190 m2.
Vážna búdka - kontajner s oceľovou kostrou je umiestnená pri vjazde do areálu, priamo pri mostovej váhe. Mostová váha je 8 m zemná. Garáže sa nachádzajú za administratívnou budovou. Ich priestor je rozdelený na garážovanie nákladných vozidiel a malú príručnú dielňu so zavedenou elektrikou, vodou a kanalizáciou. Objekt je vykurovaný. Oceľová hala s prístreškom je jeden priestor, kde sa nachádza jama, pôvodne využívaná na lis. Zo severnej strany je pristavený prístrešok na skladovanie materiálu. Zastavaná plocha spolu je 1.328 m2. Celý objekt je oplotený.
Pri vážnom záujme Vám poskytneme podrobnejšie informácie v našej RK.
Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-149-127010
  • Dátum aktualizácie 23.03.2024 19:31
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 23.03.2024 19:31