Predaj trojizbový byt Bratislava Dúbravka Bullova EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pekný, veľký 3-izbový byt s nepriechodnými izbami v tichej lokalite v blízkosti lesa, v Bratislave, Dúbravke, ulica Bullova. Plocha bytu je 77,5 m² vrátane pivničnej kobky; byt nemá lodžiu. Byt sa nachádza na 3./4 poschodí. Bytový dom je zrekonštruovaný - je zateplený, má zrekonštruovanú strechu, vymenené stúpačky, bránu na čip, vymaľovné spoločné priestory; v bytovom dome nie je výťah. K dispozícii spoločný priestor- bicykláreň.
Súčasťou ceny je aj cena za spoluvlastnícky podiel na pozemku pod bytovým domom.
------
VÝHODY:
- priestranný byt s veľkými, nepriechodnými izbami a veľkou halou a dostatkom úložných priestorov, vďaka čomu Vám nebude chýbať ani lodžia,
- rozsiahla rekonštrukcia bytu v minulosti vrátane elektrických rozvodov; výborný stav, zariadený byt, okamžite obývateľný resp. vhodný aj na prenájom,
- nízkopodlažný bytový dom s malým počtom bytov vytvára priestor na príjemné bývanie,
- zrekonštruovaný bytový dom s výborným hospodárením, bez úverov a s vytvorenými dostatočnými rezervami vo fonde údržby a opráv,
- vynikajúca lokalita na začiatku Dúbravky so skvelou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou, v blízkosti je množstvo športovísk, parky a veľkou výhodou je les vzdialený asi 10 min. pešo a rýchla dostupnosť do centra mesta,
- nevýhodou je 3. poschodie bez výťahu - byt je preto vhodný skôr pre mladých ľudí a rodiny s deťmi; v dnešnej sedavej dobe sa táto nevýhoda mení na výhodu, ktorá prispeje k Vašej lepšej kondícii a lepšiemu zdraviu,.
------
DISPOZÍCIA:
Vstupná predsieň s priestorom na predsieňovú zostavu, chodbička so vstavanou skriňou a vstupom do kúpeľne s vaňou a na samostatné WC, priestranná hala, kuchyňa, 3 nepriechodné izby. Orientácia: 2 izby- juhovýchod, kuchyňa a jedna izba - severozápad. Súčasťou bytu je aj pivničná kobka na prízemí bytového domu.
------
STAV a ZARIADENIE:
Byt prešiel v minulosti rozsiahlou rekonštrukciou- medené elektrické rozvody, plávajúca podlaha/ dlažba, plastové okná, vymenené interiérové dvere a zárubne, bezpečnostné dvere, skriňa roll-dor, kuchynská linka. Zrekonštruovaná kúpeľňa, WC.
Byt sa predáva zariadený.
-------
LOKALITA:
Nehnuteľnosť sa nachádza na začiatku Dúbravky, v tichej lokalite s dostatkom zelene a množstvom príležitostí na aktívny oddych. V tesnej blízkosti sa nachádzajú škôlky, základná škola, Stredná pedagogická škola, detské ihriská, športová hala, zimný štadión. Neďaleko nájdete priestranný park, veľa zelene, športoviská, cyklochodník, veľa príležitostí na prechádzky, rôzne prevádzky, základnú umeleckú školu, obchodné centrum, Kaufland, MHD (autobus, električka). Veľkou výhodou je les vzdialený asi 10 min. pešo.
K dispozícii je bohatá kompletná občianska vybavenosť Dúbravky, Karlovej Vsi.
Lokalita ponúka rýchle napojenie na diaľnicu, výbornú dostupnosť do centra mesta (13 min. MHD), verejné parkovanie.
-------
Ide o zaujímavú ponuku, srdečne Vás pozývam na obhliadku."Pekný priestranný byt vo výbornej tichej lokalite v blízkosti lesa"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125471
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:13
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:13