Predaj dvojizbový byt Bratislava Dúbravka Saratovská

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pekný, kompletne prerobený 2 izbový byt v Bratislave vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Dúbravka, Saratovská ulica.
Priestranný a krásne presvetlený byt s rozlohou 52,41 m² s pivnicou. Nehnuteľnosť sa nachádza na 4/11. poschodí v zrekonštruovanom a zateplenom bytovom dome s dvomi výťahmi.
Vychutnajte si komfort bývania v mestskej časti, ktorá má príjemnú južnú a východnú orientáciu. Lokalita ponúka kvalitné bývanie za dobrú cenu. Nehnuteľnosť je na skok od vyhliadkovej veže Devínska Kobyla, najobľúbenejšia turistická vyhliadkova veža položená na najvyššom mieste a kuriézneho tvaru.
Samotný byt aj okolie ponúka príjemné bývanie v blízkosti prírody.
Náklady na bývanie sú 180 eur mesačne pre 2 osoby.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kuchyne s kuchynskou linkou na mieru a jedálenskej časti, priestrannej obývacej izby / samostatná izba, samostatnej spálne, kúpeľni s vaňou, samostatnej toalety, pivnice.
Kúpeľňa aj toaleta sú obložené kvalitným keramickým obkladom a dlažbou.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, elektrické rozvody, rozvody vody a odpadu, ističová skriňa, vypínače a zásuvky, nové stierky a povrchy stien, interiérové dvere a zárubne, plastové okná s vnútornými roletami - deň a noc, plávajúce parkety, dlažba, obklad, bezpečnostné dvere, kuchynská linka - je na mieru so zabudovanými vstavanými el. spotrebičmi, vstavané skrine na mieru, 2 jednotky klimatizácie.
Byt sa predáva kompletne so zariadením.
TV a internet, Optika od spoločnosti Telekom.
Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Možné je prenajať si garáž.
Bytový dom je zateplený moderným zatepľovacím systémom, dva výťahy (osobný, nákladný), dve vstupné brány, ktoré sa otvárajú na čip, kamerový systém, vymaľované spoločné priestory, schránky, nová strecha.
Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: pri dome potraviny BILLA, LIDL, škôlka, škola, lekáreň, zdravotné stredisko, Dom kultúry Dúbravka, pizzéria, reštaurácie, kaviareň, krásne veľké detské ihrisko, kaderníctvo, kostol, Saratov nákupné stredisko, PEPCO, KIK, Pet Center, trafika, zástavky MHD pri dome.
Výhodou bývania je pekná lokalita plná zelene. Je tu veľa možností na športové a kultúrne vyžitie.
Vybudované sú jednoduché turistické chodníky, lesné cesty na prechádzky do lesa, Lesoparku, na Kráľovú horu, Devínsku Kobylu. Lesy bratislavskej mestskej časti Dúbravka ponúkajú zaujímavu archeologicku lokalitu v bezprostrednej blízkosti ruchu mesta Bratislava.
Dobrá dostupnosť do centra mesta, na diaľničný obchvat.
Neváhajte a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti ešte dnes..."Bývajte v lokalite plnej zelene"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124682
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:13
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:13