Predaj rodinný dom s dvomi samostatnými bytmi Nové Zámky IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný dvojgeneračný rodinný dom s dvomi samostatnými bytovými jednotkami a záhradou v pokojnej a tichej lokalite v centre mesta Nových Zámkov. Tento dom je určený pre klientov, ktorý túžia po peknom bývaní v kľudnom prostredí no s ľahkou a rýchlou dostupnosťou do centra mesta. Rodinný dom sa nachádza na rovinatom pozemku s udržiavanou okrasnou záhradou s rozlohou 315 m² (orientačné rozmery 18x18 m).
DISPOZÍCIA A TECHNICKÝ STAV
Rodinný dom dispozične pozostáva z dvoch samostatných bytov, každý s vlastným vstupom.
1. prízemný byt pozostáva z predsiene, kuchyne, komory, prekrásnej presvetlenej obývačky s jedálenským kútom, dvoch izieb, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou.
V byte prebehla kompletná rekonštrukcia, v rámci ktorej bolo menené - nová elektroinštalácia, plastové okná s vnútornými žalúziami, kuchynská linka na mieru, podlahy v kombinácii s dlažbou, obklady, kazetové stropy, sanita a vstupné dvere.
2. byt na podlaží pozostáva z predsiene, chodby, presvetlenej kuchyne, štyroch priestranných izieb, kúpeľne s vaňou a samostatnou toaletou.
Byt je v pôvodnom, ale veľmi dobrom technickom stave a umožňuje rekonštrukciu podľa vlastných predstáv nového majiteľa.
Rodinný dom má novú škridlovú strechu (r.2018), podkrovie ponúka možnosť úpravy pre ďalší obytný priestor.
IS
Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete vrátane kanalizácie. Kúrenie prízemného bytu je zabezpečené plynovými gamatkami a ohrev vody novým bojlerom značky Eliz. Kúrenie bytu na podlaží je ústredné - radiátormi plynovým kotlom a ohrev vody zabezpečuje plynový prietokový ohrievač.
Na pozemku sa nachádza priestranná garáž s možnosťou parkovania troch áut a terasa.
Rodinný dom svojou dispozíciou a úžitkovou plochou je predurčený na viac generačné bývanie, prípadne nový majiteľ môže získať bývanie spojené s podnikaním.
Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a k dispozícii po vzájomnej dohode. Priemerné mesačné náklady na bývanie jedného bytu sú vo výške cca 150 eur.
Prístupová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie.
VÝHODY
- výborná poloha a tichá lokalita s ľahkou dostupnosťou do centra mesta
- vzhľadom na polohu nehnuteľnosti možnosť využitia aj ako investičná príležitosť
- bezproblémové parkovanie
LOKALITA
Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza v tesnej blízkosti námestia, umožňuje nerušené bývanie v tichej ulici, v príjemnom prostredí plnom zelene. Vzhľadom na skvelú lokalitu v centre mesta je to veľmi dobrá investícia nie len pre bývanie, ale aj podnikanie.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
BEZPLATNE Vám poradíme s financovaním nehnuteľnosti.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125437
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:40
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:40