Predaj rodinný dom Dolné Strháre EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom s gánkom na pozemku o rozlohe 3354m² v obci Dolné Strháre.
POZEMOK A SITUÁCIA NA ŇOM :
Pozemok o rozlohe 3354m² je rovinatý.
K pozemku je prístup z verejnej komunikácie.
Na pozemku sa nachádza rodinný dom, ktorého súčasťou je aj kováčska vyhňa, hospodárska časť, záhrada, rôzne dreviny, kríky a ovocné stromy. Celý pozemok je oplotený.
DOM:
Dom je postavený z materiálu kameň - pieskovec, pozostáva z prízemnej časti a je čiastočne podpivničený - klenbová pivnica.
Dom je vykurovaný lokálne pecou na tuhé palivo - v izbách. V kuchyni je sporák na tuhé palivo.
Teplá voda je zabezpečená elektrickým bojlerom.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou a to výmenou okien za plastové, novou elektroinštaláciou a v dvoch izbách sú nové omietky. Ostatné časti domu sú v pôvodnom stave. Dom je obývaný a je oň starané.
DISPOZÍCIA:
Vstup na dvor je cez veľkú drevenú bránu.
Vstup do domu cez gánok, kuchyňa v ľavej časti je kúpeľňa s WC, z kuchyni prejdeme do obývacej izby a odtiaľ sú ďalšie dve izby (detská a spálňa), tieto izby sú priechodné. Súčasťou domu je letná kuchyňa, dreváreň, komora a kováčska vyhňa. Do každej s týchto miestností je samostatný vchod. V bočnej časti je hospodárska časť domu a od cesty sa dostaneme do pivnice.
INŽINIERSKE SIETE:
Dom je napojený na elektrinu 220/380w, pitná voda je z Hriňovej, žumpa, plyn v dome nie je zavedený, no na verenie sa používa propán butánová fľaša.
LOKALITA:
Dom sa nachádza v malebnej obci Dolné Strháre na konci obce s minimálnym pohybom aút len 7km od okresného mesta Veľký Krtíš v ktorom je kompletná občianska vybavenosť. Samostatná obec disponuje miestnymi potravinami a poštou.
NÁZOR MAKLÉRA :
Rodinný dom vhodný ako víkendové sídlo ale aj na celoročné bývanie. Ponúka dostatočne veľa priestoru pre Vás a po úprave a rekonštrukcií kováčskej vyhne aj pre hostí. Pozemok je veľký a slnečný s možnosťou sebarealizácie.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125628
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:49
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:49