Predaj rodinný dom Oľdza NOVOSTAVBA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj slnečný jednopodlažný trojizbový rodinný dom typu bungalov nachádzajúci sa vo vyhľadávanej časti obce Oľdza, okres Dunajská Streda.
Rodinný dom je s celkovou zastavanou plochou 90 m² plus terasa a sklad. Dom je nepodpivničený, bez obytného podkrovia s úžitkovou plochou 80 m². Obytná plocha troch miestností je 65 m². Do užívania bol daný v roku 2011 a je postavený na pozemku s celkovou výmerou 694 m² z tvárnice z pórobetónu – Ytong. Pórobetónové tvárnice poskytujú veľmi vysokú požiarnu odolnosť a majú dobré izolačné vlastnosti. Strecha je šikmá valbová. Nehnuteľnosť je napojená na kanalizáciu. Voda je z vlastnej studne. Plánuje sa vybudovanie obecného vodovodu. Okná sú plastové s izolačným dvoj sklom. Podlahová krytina je kombinácia laminátovej podlahy a keramickej dlažby. Kúrenie je elektrické podlahové s reguláciou tepla v každej miestnosti, ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler. V obývačke je kozub s prieduchmi do každej izby. V každej izbe sú rozvody na TV anténu. Odkladací priestor v podkroví je z časti pochôdzny a prístupný z chodby.
DISPOZÍCIA:
• zádverie
• obývacia izba s kuchyňou
• izba - detská
• izba - spálňa
• terasa – výstup z obývacej izby
• kúpeľňa s vaňou, toaleta
Výhodou rodinného domu sú nízke mesačné náklady (do 150 €). Dom je postavený v slepej uličke v tichom a kľudnom prostredí obce Oľdza. Dvor je oplotený a starostlivo upravovaný. V blízkosti sa nachádza súkromná slovenská materská škôlka, kaviareň, reštaurácia „Bella“, detské ihrisko, rybník a zberný dvor. Ostatná občianska vybavenosť je v neďalekých obciach. Obec Oľdza má okolo 600 obyvateľov, napriek tomu žije bohatým spoločenským životom. Obecný úrad v spolupráci s dobrovoľným hasičským zborom organizuje rôzne akcie, ako je deň obce spojený so súťažou vo varení gulášu, deň detí a rodiny a podobne.
Obec Oľdza sa nachádza iba 17 km od okresného mesta Dunajská Streda a 11 km od mesta Šamorín, má výbornú dostupnosť. Napojenie na diaľnicu R7 je vo vzdialenosti iba 2km a zabezpečuje rýchlu a bezproblémovú dostupnosť do Bratislavy, vzdialenej 35 km. V blízkej dostupnosti je Slovakia ring, Malkia park, Thermalpark Dunajská Streda a mnoho iných turistických atrakcií Žitného ostrova. V obci je autobusová zastávka.
Nehnuteľnosť je vhodná na trvalé bývanie bez ďalších väčších investícií, ale dobrou voľbou bude aj v prípade rekreačného využitia.
Srdečne pozývam na obhliadku, ktorá je po dohode možná aj počas víkendu.
""Výborná dispozícia, tichá lokalita, ideálne bývanie""

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124575
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 2:05
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 2:05