Predaj rodinný dom Malé Kosihy 5 izbový EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj čiastočne zrekonštruovaný 5 + 2 izbový rodinný dom v obci Malé Kosihy, okres Nové Zámky. Nachádza sa na oplotenom a slnečnom pozemku s rozlohou 1794 m² .
Dispozícia: cez hlavný vstup - vstupná predsieň do tvaru písmena L, 5 priestranných izieb, kuchyňa s výstupom na dvor, komora, kúpeľňa s vaňou a samostatnou toaletou s druhým výstupom na dvor.
Dom je z časti podpivničený.
Čiastočná rekonštrukcia zahŕňa - obklady a dlažba v kúpeľni, vaňa, nová elektrická prípojka.
V izbách sú pôvodné drevené podlahy, na chodbe zachovalá dlažba. Dom je zachovalý, strecha škridlová. Na oknách v predných izbách sú vonkajšie plastové rolety.
IS - elektrina, obecná voda, odpad je vedený do žumpy s trativodom. Plyn v obci nie je vôbec. Kúrenie kachlami na tuhé palivo, ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler.
V zadnej pôvodnej časti domu je samostatný vstup so schodami na povalu, dve miestnosti so samostatným vstupom - využívané v minulosti ako obývané priestory, ďalej garáž s ďalšou miestnosťou. Za domom je veľký prístrešok, ktorý možno využívať ako otvorený skladový priestor alebo priestor pre auto.
Na pozemku sa nachádza studňa a v zadnej časti je záhrada s ovocnými stromami a ďalšími hodpodárskymi budovami. Dom je ihneď obývateľný.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie pred domom alebo aj priamo na pozemku.
Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou, je vo vlastníctve jedného majiteľa a je k dispozícii ihneď. V prípade seriózneho záujmu a rýchleho jednania je dohoda na cene možná.
Obec Malé Kosihy má 400 obyvateľov a ponúka základnú občiansku vybavenosť (potraviny, pohostinstvo, knižnica, materská škola, obecný úrad, matrika). Cez dedinu premáva autobusová doprava. Obec Malé Kosihy je vzdialená od susednej obce Salka - hraničného prechodu s Maďarskom asi 4 km.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. "RD v pokojnej lokalite"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-119021
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:32
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:32