Predaj rodinný dom Lakšárska Nová Ves EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj starší, pôvabný, kompletne zrekonštruovaný štvorizbový bezbariérový rodinný dom (cca 30. roky) na Záhorí, v peknej pokojnej obci Lakšárska Nová Ves (BA 58 km, SE 25 km, MA 22 km). Situovaný je na slnečnom rovinatom oplotenom pozemku s výmerou 662m² (zastavaná plocha cca 216 m², obytná plocha cca 133 m²), orientovaný JV-JZ, pripojený na elektriku 230V/400V, verejný vodovod a žumpu (7 m3) + vlastná studňa, plyn. prípojka na pozemku.
Dom je samostatne stojaci, jednopodlažný, bezbariérový, zateplený, nepodpivničený, podrezaný, materiál - tehla, podlahy - vinyl/dlažba (na bet. doske), okná - plastové, interiérové dvere - drevené, vstupné dvere - plastové, strecha - sedlová - plech, stropy - drevené priznané, kúrenie - el. podlahové/príprava na krbové kachle, ohrev vody - el. bojler.
Dispozičné riešenie je výborné, dom pozostáva z priestrannej kuchyne, väčšej kúpeľne so sprchovacím kútom a s WC, dvoch veľkých samostatných a jednej priechodnej izby, šatníka + izba pre hostí so samostatným vstupom z dvora. Je možnosť dobudovať spálne v podkroví. K domu patrí tehlová hospodárska budova s garážou a veľkým priestorom vhodným napr. na posedenia s rodinou a priateľmi, či iné obslužné miestnosti.
Obec sa nachádza v centre hubárskeho kraja a svojou lokalizáciou v tomto malebnom kraji a v blízkosti lesa je domček predurčený ako miesto pre oddych a chalupárčenie, ale tiež aj ako miesto pre plnohodnotné trvalé bývanie, je okamžite obývateľný, bez ťarchy, kúpou ihneď voľný. Dohoda o cene možná. Výborná ponuka + cena = maklér odporúča."Malebná kompletne zrekonštruovaná chalúpka na Záhorí na oddych aj trvalé bývanie"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-118521
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:28
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:28