Predaj rodinný dom Košice Barca Svetlá Pusta EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte svoj nový domov? Máte radi vidiecky štýl a neviete sa rozhodnúť či si kúpiť dom alebo chalupu? Máme pre Vás skvelú ponuku.
Ponúkame na predaj rodinný dom s pozemkom 1009 m² v mestskej časti Košice Barca.
Rodinný dom má charakter vidieckeho štýlu, dokončený rozsiahlou rekonštrukciou starého pôvodného domu cca v roku 2000. Zastavaná plocha je 148 m². Použitý stavebný materiál je kameň, z vnútornej strany je zateplený. Povala je z drevených hranolov s doskami v medzipriestore s izoláciou s minerálnej vlny, drevený krov je pokrytý bitúmenovým šindľom. Výhodou použitých materiálov je, že v lete nepotrebujete klimatizáciu a v zime si užívate to pravé teplo domova. Rodinný dom je v pôvodnom stave. Je potrebná čiastočná rekonštrukcia. Dispozícia – chodba, kuchyňa, 2 izby, kúpeľňa s vaňou. Vhodná by bola menšia zmena dispozície.
V dome je krb s otvoreným ohniskom a kachľový sporák.
Na pozemku sú aj drobné stavby - koniareň, šatne na prezliekanie ( už neslúžia svojmu účelu), dreváreň...
Dom má elektrickú prípojku 230/400 V, je pripojený na obecnú vodu a kanalizáciu. Plyn je na hranici pozemku. Kúrenie je zabezpečované krbovou vložkou s teplovodným výmenníkom na tuhé palivo, s prepojením na radiátory. Teplú vodu zabezpečuje elektrický bojler.
Najväčšou výhodou rodinného domu je lokalita v akej sa nachádza. Rodinný dom je situovaný v tichej, pokojnej lokalite, dostatočne vzdialenej od ruchu veľkomesta ale zároveň v okrajovej časti Košíc.
Rodinný dom bol rekonštruovaný bez projektovej dokumentácie. Rekonštrukcia bola realizovaná bez staveného povolenia.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-118278
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:42
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:42