Štýlový RD v STUPAVE s krytým bazénom a nádhernou záhradou

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

RK ARTHUR VÁM PONÚKA tento ELEGANTNÝ, štýlový, veľmi príjemný, nadčasový, vkusný a dispozične výborne riešený 5 izbový rodinný dom s dvoj garážou a prekrytým bazénom, vo vyhľadávanej časti STUPAVY. Rodinný dom ponúkame EXKLUZÍVNE.
Táto nehnuteľnosť je ideálnym novým domovom pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu nehnuteľnosť, ktorá ponúka priestor, luxus, pokoj a súkromie. Rodinný dom sa predáva aj vrátane zariadenia, ktoré vidíte na fotkách.
Rodinný dom Vás osloví svojím priestorom a nádherným presvetlením. Nájdete tu dômyselne vymyslené množstvo odkladacích priestorov a praktických šatníkov.
Rodinný dom je dvojpodlažný, nepodpivničený, samostatne stojaci, s obytným podkrovím. Na prízemí domu je situovaná obývacia izba s kuchyňou, obytná izba, zádverie, komora, kotolňa, šatník, chodba, schodisko, kúpeľňa, dvoj garáž a terasa. V podkroví sa nachádzajú tri obytné miestnosti, nádherná chodba s galériou, so schodiskovým priestorom a nádhernou knižnicou, kúpeľňou, chodbou a dvoma šatníkmi.
Rozloha 1.NP je 216,65m2
Rozloha 2.NP je 165,36m2
Dom je pripojený na kanalizáciu, s nádherne upravenou záhradnou architektúrou, závlahovým systémom. Na pozemku je kopaná, 8-metrová studňa s automatickým čerpadlom, závlahový systém. Nachádza sa tu aj záhradný domček. V dome je kamerový systém, alarm a zavedená optika. V spodnej časti je podlahové kúrenie a na poschodiach sú radiátory. Kúrenie je zabezpečené prostredníctvom plynového kotla, zohrievanie vody je doplnené o solárny systém. Ďalšou vychytávkou tohto domu je centrálny vysávač. V celom dome boli použité nadštandardné a kvalitné materiály aj vrátane dreveného nábytku. Veľkým benefitom je, že dom sa predáva zariadený. Kuchynská linka bola realizovaná na mieru a disponuje všetkými potrebnými spotrebičmi.
Pozemok je oplotený z lomového kameňa na betónovom základe. Maximálna výška plotu je 3,4m, čo je absolútnou garanciou súkromia. Výmera pozemku aj so zastavanou plochou je 620m2. K pozemku prislúcha ja vlastníctvo na prístupovej komunikácii vo veľkosti 126m2.
Parkovanie pre 2 vozidlá v garáži (6x6 m), ďalšie 3 vozidlá na pozemku.
Krytý bazén má rozmery 6x3m2, so slanou vodou, na tepelné čerpadlo.
Celkové mesačné náklady na chod domu sú okolo 200,-Eur (elektrika, voda, plyn).
Lokalita STUPAVA sa stala veľmi populárnou lokalitou pre ľudí, ktorí pracujú v meste, ale svoj voľný čas túžia tráviť v súkromí, kde ich čaká oáza pokoja, ale môžu sa spoľahnúť na kompletnú občiansku vybavenosť. Stupava má svoj vlastný diaľničný navádzač. V okolí je množstvo historických pamiatok, salaš, reštaurácie a veľa príležitostí na oddych, relax a šport. Les máte len pár metrov od domu.
Ak Vás zaujala táto ponuka a chcete si bližšie pozrieť tento nádherný a vkusne zariadený rodinný dom, čím získate naozaj pozitívnu emóciu, veľmi rada Vám nehnuteľnosť osobne odprezentuje a odpoviem na všetky Vaše otázky.
Je naším cieľom a záleží nám na Vašom zdraví. V pokoji a pohodlí domova si pozriete prostredníctvom virtuálnej obhliadky tento veľmi príjemný, slnečný a veľmi vkusne zariadený rodinný dom v príjemnej lokalite. Následne nám zavoláte a dohodneme osobné stretnutie, alebo zodpovieme Vaše otázky.
Realitná kancelária ARTHUR zabezpečuje kompletný právny servis prostredníctvom autorizovanej Kúpnej zmluvy. Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie RK! Radi Vám pomôžeme aj s vybavením hypotekárneho úveru, či s prípravou znaleckého posudku naším znalcom.
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie ARTHUR.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-166-126974
  • Dátum aktualizácie 23.03.2024 17:23
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 23.03.2024 17:23