Predaj rodinný dom 5 izbový Dedinka EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný rodinný dom v obci Dedinka okres Nové Zámky.
Päťizbový rodinný dom sa nachádza slnečnom a oplotenom pozemku s celkovou rozlohou 5.525 m² (š 40x dl 138 m). Pozemok je rozdelený na 3 parcely – zastavaná plocha a nádvorie 866 m², záhrada 1.121 m² a orná pôda 3.538 m² (momentálne v prenájme tunajšieho družstva).
DISPOZÍCIA
1. NP – vstupná chodba, predizba, kuchyňa, komora, dve priechodné izby, schodište, vstup do pivnice,
2. NP – predizba s výstupom na balkón, dve priechodné a jedna samostatná izba, kúpeľňa s vaňou a toaletou.
TECHNICKÝ STAV
RD so sedlovou škridlovou strechou je postavený z kvádrov a pálenej tehly, je v pôvodnom ale veľmi dobrom technickom stave, čo umožňuje rekonštrukciu podľa vlastných predstáv nového majiteľa. Dom je podpivničený, suchý, čistý, udržiavaný, steny sú bez prasklín.
IS – obecný vodovod, elektrina, plyn, odpad je vedený do žumpy. Centrálne kúrenie liatinovými radiátormi (momentálne nefunkčné) a ohrev vody boli zabezpečené plynovým kotlom. K dispozícii je na pozemku studňa.
Na pozemku sú vysadené ovocné stromy, okrasné kríky a kvety.
Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a je k dispozícii ihneď. Pri rýchlom a serióznom jednaní menšia dohoda na cene.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie.
LOKALITA
Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej lokalite s bezproblémovými susedmi a obec Dedinka ponúka základnú občiansku vybavenosť – MŠ, ZŠ, pošta, Jednota. Vzdialenosť do okolitých miest – Šurany 24 km, N. Zámky 30 km a Podhájskej 12 km.
Na vaše ďalšie prípadné otázky vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri, prípadne Vám vieme zabezpečiť najvýhodnejší hypotekárny úver (viac na našej webovej stránke - haloreality.sk)."... nehnuteľnosť s rôznymi možnosťami využitia"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124930
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:43
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:43