Predaj rekreačný pozemok Bátovce s projektom pre rekreačnú chatu

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj krásny, slnečný pozemok v pokojnej a tichej lokalite rekreačnej oblasti obce Bátovce, okres Levice.
Pozemok vedený ako parcela registra "C" charakterizovaný ako trvalý trávny porast je zatrávnený a slnečný, s celkovou výmerou 555 m² (s orientačnými rozmermi 12 x 45 m²). Pozemok je lichobežníkového tvaru a mierne svahovitý, pri ceste je najužší a zvažuje sa od príjazdovej komunikácie smerom nadol. Pozemok je orientovaný na severovýchod-juhozápad. Okolité pozemky sú zastavané rekreačnými chatami.
Súčasťou predaja pozemku je kompletná projektová dokumentácia ku stavbe rekreačnej chaty/menšieho rodinného domčeka.
IS - elektrická prípojka v dosahu do 3 m, prípojka obecného vodovodu v blízkom dosahu. Napojenie na IS rieši projektová dokumentácia.
Podľa projektu bola na pozemku plánovaná výstavba jednopodlažnej rekreačnej chaty so suterénom s rozmermi základného tvaru 6x7,5 m so zastavanou plochou 45 m², úžitkovou plochou 74 m² a rozlohou terasy 22 m². Na pozemku na spevnenej ploche sa podľa projektu majú nachádzať dve parkovacie miesta pre osobné automobily umiestnené pri príjazdovej komunikácii.
Pozemok je oplotený a momentálne neudržiavaný. Spevnená prístupová cesta k pozemku umožňuje bezproblémový prístup k nehnuteľnosti.
Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou, je vo vlastníctve jedného majiteľa a k dispozícii ihneď.
Vzhľadom na lukratívnu, vyhľadávanú lokalitu len 15 minút od mesta Levice, cenu, pokojné a tiché prostredie obklopené zeleňou, nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.
Obec Bátovce, ako aj jej okolie

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-119199
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 16:58
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 16:58