Predaj pozemok pre rodinný dom 474m² Strekov

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj slnečný pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v malebnej a rýchlo rozrastajúcej sa obci Strekov, len 25 minút od okresného mesta Nové Zámky. Pozemok s výmerou 474 m² sa nachádza v zastavanej časti obce v tichej, málo frekventovanej uličke.
Samotný pozemok je štvorcového tvaru a má rovinatý terén. Rozmery sú 20x24 m, je zatrávnený a nachádzajú sa na ňom ovocné a okrasné stromy.
Inžinierske siete sú umiestnené v blízkosti pozemku okrem kanalizácie, ktorá v obci zatiaľ nie je vybudovaná.
Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, nie je zaťažená žiadnou ťarchou a je ihneď k dispozícii.
K pozemku je bezproblémový prístup asfaltovou komunikáciou, parkovanie možné priamo pred pozemkom, prípadne priamo na ňom.
LOKALITA
Obec Strekov ponúka základnú občiansku vybavenosť – základná a materská škola, obecný úrad, pošta, potraviny, zdravotné stredisko, knižnica, vonkajšie ihriská a fitness centrum. Lákadlom nie len pre miestnych obyvateľov je každoročný Strekovský vinný festival. Chotár obce s úrodnými vinohradmi patrí medzi najlepšie vinárske oblasti. Nachádzajú sa tu aj Parížske močiare, ktoré patria medzi najvýznamnejšie mokrade na Slovensku. Okrem historických pamiatok, prírodného bohatstva a skvelého vína Vám obec Strekov ponúka aj výborné jedlo v miestnej reštaurácii Kesi Resti. Dostupnosť do okolitých miest Nové Zámky – 23 km, Komárno – 30 km, Štúrovo 26 km, Gbelce 15 km.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám odpovieme pri osobnom stretnutí.
"Pekný pozemok v malebnej dedinke"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125293
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 16:57
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 16:57