Predaj jednoizbový byt Bratislava Devínska Nová Ves Jána Jonáša

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj útulný 1-izbový byt Devínskej Novej Vsi na ulici Jána Jonáša. Byt má rozlohu 34 m² + priestranná zasklená loggia o výmere 4,8 m². a pivnica na poschodí bytu o výmere 1,5m². Nachádza sa na 4/8 poschodí bytového domu s dvoma výťahmi. Bytový dom je v štádiu plánovania kompletného zatepľovania. Vstup aj výstup z bytového domu je na čip. Dohoda na cene možná.
DISPOZÍCIA BYTU:
Byt je orientovaný na západ. Do bytu vstupujeme cez bezpečnostné dvere značky Sherlock. Zo vstupnej chodby, v ktorej je veľká vstavaná skriňa sa vchádza do kúpeľne s vaňou, ďalej do samostatného WC. Ďalšou miestnosťou je obývačka. Kuchyňa je čiastočne oddelená barovým pultom. Východ na lodžiu je z obývačky. Dovedená optická sieť je od Telekomu.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, je plne vybavený nábytkom, v tomto vybavení sa aj predáva. V byte boli vymenené okná, podlahy, bezpečnostné dvere, kuchynská linka. Náklady na bývanie cca.110€ mesiac/2 osoby + elektrika 20€. Plyn v byte nie je zavedený.
BYTOVÝ DOM:
Bytový dom bol kolaudovaný v roku 1987 , má zateplenú strechu, zrekonštruované vstupné dvere, schránky. Vo vstupnej chodbe je kamerový systém. V pláne je výmena výťahov, zateplenie bytového domu a výmena stúpačiek. Zálohové platby sú navýšené kvôli pripravovanej rekonštrukcii. Na prízemí bytového domu sa nachádza aj spoločná kočikáreň. Dom je čistý a udržiavaný.
LOKALITA:
V DNV je kompletná občianska vybavenosť - školy, škôlky, supermarket Kraj s veľkým parkoviskom, Lidl, Billa, Tesco, lekárne, fitness centrum, pošta, pekáreň, drogéria, mäsiarstvo, kaderníctva, zdravotné stredisko, reštaurácie, banky. Autobusové zastávky a pizzeria sú priamo pri bytovom dome. Parkovanie je možné v okolí bytového domu.
V blízkosti je veľké nákupné centrum Bory, Kaufland, Hornbach, Metro, nová nemocnica Bory. Miesto ponúka aj množstvo cyklotrás popri rieke Morava, cyklomostom cez rieku Morava sa dá prejsť do Rakúska.
VÝHODY:
- vhodný aj na prenájom
- dostatok parkovacích miest
- skvelá občianska vybavenosť v DNV
- les v blízkosti, turistika, cykloturistika, vyhliadka na Devínskej Kobyle, Sandberg, Devín."Útulný a zariadený byt v Devínskej"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124923
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:44
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:44