Predaj dvojizbový byt Stará Ľubovňa Tatranská EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný dvojizbový byt v meste Stará Ľubovňa, ulica Tatranská, v OV, orientovaný na východ.
DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:
- pozostáva zo vstupnej a menšej prechodovej chodby,
- kuchyňa s novou kuchynskou linkou, plynovým sporákom, prepojená s obývacím kútom,
- z dvoch izieb, jedná izba prechodná s kuchyňou,
- jedná izba má samostatný vchod z prechodovej chodby,
- murované bytové jadro,
- špajza,
- kúpeľňa s vaňou a WC v pôvodnom stave.
Ponúkaný byt je priestranný, po čiastočnej rekonštrukcii, presvetlený, vkusne upravený, nachádza sa v panelovom bytovom dome bez výťahu, so spoločnou loggiou na medziposchodí, na 2/4 poschodí. V byte sú vymenené plastové okna, v izbách, na chodbe plávajúce podlahy, v kúpeľni keramická dlažba, nové vchodové a interiérové dvere , zárubne s drevenými obložkami, na oknách vertikálne žalúzie. Murované bytové jadro s novou elektrickou inštaláciou.
Celková podlahová plocha bytu predstavuje cca 62 m², k bytu prislúcha v suteréne priestranná pivnica, spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve a spoluvlastnícky podiel k pozemku v podiele 6213/307990. V bytovom dome sú vymenené stúpačkové rozvody a nová strecha, plánuje sa zateplenie bytového domu. Bytový dom toho času nevlastní energetický certifikát.
Predáva sa čiastočne zariadený, v byte ostáva kuchynská linka, kožená sedacia súprava, šatníková skriňa v spálni, rep. podľa dohody so záujemcom. Celkové mesačné náklady pre dvojčlennú rodinu toho času predstavujú 208,- eur/mesiac (spolu - elektrina, plyn , fond opráv, SVB). Byt je bez tiarch, kúpou voľný od 15.10.2023, dohoda na cene možná. Možnosť parkovania pred pred bytovým domom.
Pri vážnom záujme neváhajte ma kontaktovať, rád Vám poskytnem ďalšie doplňujúce informácie, zároveň naplánujeme spoločnú obhliadku.
LOKALITA: Sídlisko na Tatranskej ulici sa nachádza v blízkosti centra mesta, nemocnice, nákupných stredísk, MŠ, ZŠ, kostol, plaváreň, športové centrum a iné. V blízkosti bytového domu sa realizuje výstavba detského ihriska, nové miesta na parkovanie, okolie dýcha zeleňou. Historické mesto Stará Ľubovňa a blízke okolie ponúka množstvo kultúrneho a turistického vyžitia, relax tak v letnom, ako aj zimnom období.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124780
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:44
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:44