Predaj dvojizbový byt Prešov Duklianskych hrdinov ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dvojizbový byt v Prešove, v príjemnom, tichom prostredí, s orientáciou do dvora, smerom na juh, vzdialený len 10 minút od centra. Celková plocha bytu je 48 m², byt má loggiu a dve pivnice. Nachádza sa na 2/6 poschodí zatepleného panelového bytu s výťahom. Byt je v osobnom vlastníctve, zariadený a voľný k nasťahovaniu.
DISPOZÍCIA: priestranná obývačka, spálňa s východom na loggiu, kuchyňa, murovaná kúpelňa spojená s WC a vstupná predsieň.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: v byte v minulosti prebehla kompletná rekonštrukcia. V rámci rekonštrukcie bolo zrealizované nové hygienické jadro, nové vnútorné inštalačné rozvody, nové povrchové úpravy stien a podláh, nové plastové okná a nové dvere s drevenými zárubňami.
Bytový dom je zateplený. Optika dostupná. Rezidentské parkovanie.
MESAČNÉ NÁKLADY: 200 €
LOKALITA: patrí medzi vyhľadávané pre svoje tiché a príjemné prostredie so zeleňou. V pešej vzdialenosti sa nachádzajú školy, škôlky a nákupné centrá. Vynikajúca je aj dostupnosť do centra mesta vzdialeného na 5-10 minút chôdze.
NÁZOR MAKLÉRA: Slnečný príjemný byt v atraktívnej lokalite. Skvelá orientácia, dvor s dostatkom zelene. Zariadený, dostupný okamžite."Slnečný dvojizbový byt v príjemnom prostredí, neďaleko od centra."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125525
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 8:02
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 8:02