Predaj pozemok pre rodinný dom 732m² Čerín EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj slnečný, rovinatý stavebný pozemok o rozlohe 732m², vhodný na výstavbu, postaviť si svoj vysnívaný dom s veľkou záhradou v malebnej dedinke pri Banskej Bystrici v lokalite Čerín.
Tichá ulica v intraviláne. Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie.
Schválená elektrická prípojka. Voda pár metrov od pozemku. Kanalizácia zatiaľ nie je vybudovaná, preto je odpad možné riešiť žumpou, prípadne domovou čističkou odpadových vôd.
V prípade, že hľadáte pozemok pre váš bezpečný domov s tesnou blízkosťou mesta a maximálnym súkromím, neváhajte nás kontaktovať, termín obhliadky radi prispôsobíme Vašim potrebám.
Obec Čerín má okolo 800 obyvateľov a ponúka príjemné prostredie pre život a oddych. Obec má materskú školu, školskú jedáleň, obecný úrad, obecnú pálenicu, poštu, obchod, reštauráciu, futbalové ihrisko. Obec sa nachádza v malebnom údolí rieky Hron a je obklopená lesmi a kopcami. Obec je vhodná pre turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, a iné športové a rekreačné aktivity."Na predaj rovinatý slnečný pozemok v obci Čerín."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125567
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:43
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:43