Predaj dvojizbový byt Liptovský Mikuláš Dr A Stodolu EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny a priestranný dvojizbový byt s balkónom v osobnom vlastníctve na Nábreží Dr. Aurela Stodolu v Liptovskom Mikuláši.
Byt sa nachádza na treťom poschodí z trinástich v zateplenom bytovom dome.
Celková výmera podlahovej plochy bytu s príslušenstvom je 56,90 m². K bytu prislúcha aj pivnica o výmere 1,73 m² nachádzajúca sa v podzemnom podlaží bytového domu a tiež príručná komora nachádzajúca sa na chodbe vedľa bytu.
DISPOZÍCIA: byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej miestnosti s balkónom, spálne, kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety a ako bonus je v byte vybudovaný priestranný šatník.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred približne štyrmi rokmi: vymenené okná, murované jadro, elektrické, vodovodné a kanalizačné rozvody, obklady a dlažby, plávajúca podlaha, komplet nová kúpeľňa a samostatná toaleta a bol vybudovaný šatník.
BYTOVÝ DOM: bytový dom tiež prešiel rekonštrukciou. Zateplená fasáda, a úplne nový výťah.
VÝHODY: nádherné prostredie plné zelene, detských ihrísk, blízkosť cyklochodníka a len na skok do centra mesta Liptovský Mikuláš. Nízke mesačné náklady.
MESAČNÉ NÁKLADY: mesačné náklady sú na tento byt veľmi nízke.
LOKALITA: byt sa nachádza v lokalite s výbornou dostupnosťou do centra mesta a s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza MŠ, ZŠ, lekári, rôzne obchody, pošta, lekáreň, pizzéria, pub, cukráreň, hokejbalové a futbalové ihrisko, tenisové kurty, fitness. Z bytu je to blízko aj na cyklochodník a hlavne je to na skok do centra mesta Liptovský Mikuláš.
NÁZOR MAKLÉRA: bývanie na skok od centra mesta a zároveň okolie bytového domu je plné zelene a detských ihrísk. Na byte sú nízke mesačné náklady, prešiel nedávno celkovou rekonštrukciou takže Vám stačí nasťahovať sa a bývať.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124860
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 8:11
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 8:11