Predaj dvojizbový byt Levice

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 2 - izbový byt v meste Levice. Byt s orientačnou výmerou 64 m² sa nachádza v bytovom dome na 1. posch./3. a je po čiastočnej rekonštrukcii.
DISPOZÍCIA: - chodba do tvaru písmena L, kuchyňa, dve obývacie izby, kúpeľňa, samostatná toaleta a komora. Byt je bez balkóna.
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala nové plastové okná, kuchynská linka, interiérové dvere do obývačky, plávajúca podlaha v izbách a kuchyni, elektrický bojler v kúpeľni. Jadro v byte je murované, ale pôvodné, pod plávajúcou podlahou v izbách sú položené pôvodné zachovalé parkety.
Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler a kúrenie plynové gamatky, ktoré sú v kuchyni a v jednej z izieb.
Obytný dom je tiež po rekonštrukcii fasády a je kompletne zateplený, vrátane strechy domu, vstupné dvere plastové a prebehla výmena stupačiek.
K bytu prislúcha murovaná pivnica (cca 4 x 3 m).
Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa, nie je zaťažený žiadnou úverovou ťarchou ani vecným bremenom a je k dispozícii kúpou ihneď.
V blízkom okolí obytného domu sa nachádzajú školy, potraviny, Billa, Lidl, železničná a autobusová stanica, a nachádza sa pár krokov od samotného centra mesta.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie pred ňou.
Mesto Levice poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám rada odpoviem pri osobnom stretnutí.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120973
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:38
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:38