Predaj chalupa Žakarovce EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Túžite po relaxe na samote v lone prírody? Tak toto je ponuka určená pre vás. Ponúkame na predaj chalupu v osobnom vlastníctve na pomedzí katastra Gelnica a Žakaroviec, ktorej história sa začala písať začiatkom 20 ého storočia.
Chalupa je obklopená lesom, tiež v osobnom vlastníctve, o rozlohe viac ako 13 000 m².
Jedná sa o drevenú stavbu so sedlovou strechou s eternitom, zvnútra upravenou omietkou, ktorá v priebehu svojho života prešla niekoľkými rekonštrukciami. Niektoré boli vydarenejšie, niektoré menej.
Dispozičné riešenie: vstupné zádverie, miestnosť so kuchynským sporákom na pevné palivo s prechodom do hlavnej izby s pecou tiež na pevné palivo a prechodom do zadnej miestnosti s kuchynskou linkou a technickým zázemím, dodatočne dobudované sociálne zázemie - kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou, toho času v ešte neukončenej rekonštrukcií.
Okolo chalupy je drevený prístrešok a skleník. Je napojená na elektrinu a prívod pitnej vody. Kúrenie je zabezpečované vyššie uvedenými pecami a vodným výmenníkom jednej z nich do radiátorov v zadných miestnostiach.
Chalupa aj jej okolie, viac ako jeden hektár, je určite vhodná aj na zriadenie farmy v oblasti živočíšnej výroby.
Samozrejme vek sa podpísal a celkovom stave, ktorý si vyžaduje rekonštrukciu jednak interiéru, exteriéru, aj okolia chalupy. Preto jej nový majiteľ jej môže prinavrátiť krásu podľa svojho vkusu a tým zvýrazniť jej jedinečnú atmosféru, ktorou oplýva aj s súčasnosti.
Pozývam vás osobne sa presvedčiť o zaujímavosti tejto ponuky.
"Chalupa s výnimočnou atmosférou, znížili sme pre vás cenu"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-118750
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:12
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:12